• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fritz Hansen - A Sense of Colour

Fritz Hansen - A Sense of Colour

16 nye farver til tre designklassikere af Arne Jacobsen

A Sense of Colour - det er en ny palet med 16 koordinerede farver og 7 nye rammer til Grand Prix, Ant og Series 7-stolen af Arne Jacobsen til Fritz Hansen.

Bleg Rose, Wild Rose, Paradise Orange, Venetian Red, Light Beige, True Yellow, Burnt Yellow, Black, Midnight Blue, Dusk Blue, Lavender Blue, White, Evergreen, Olive Green, Deep Clay and Nine Grey - med sin nye farvepalet Fritz Hansen skaber et fængslende smukt farveunivers foran dig og bringer et frisk pust til klassiske farveskalaer.

Paletten er opdelt i fem fortryllende farvefamilier, der er inspireret af naturen, smag og dufte: Et glimt af gul, En note af blå, En duft af grøn, En smag af lyserød og Et strejf af rødt.

En stol efter dine ønsker

Tre af de mest populære Arne Jacobsen-designs, Grand Prix-stolen, myrestolen og Series 7-stolen, fås nu i 16 nye farver til lakeret og farvet ask. Oplev friheden ved et individuelt interiør, og konfigurer dit yndlingsdesign med syv forskellige rammevarianter. For at gøre dette skal du vælge din ønskede farve og base og udtrykke din sans for stil.

Samarbejde med den italienske redaktør Carla Sozzani

A Sense of Colour blev oprettet i omhyggeligt samarbejde med Carla Sozzani, en italiensk redaktør, gallerist og iværksætter. Som en af de mest fremtrædende personer på den internationale kunst- og modebillede har Sozzani spillet en afgørende banebrydende rolle inden for mode og kultur i løbet af de sidste par årtier.

Italieneren har ikke kun imponerende referencer som chefredaktør for berømte tidsskrifter som italienske Vogue, Elle og den amerikanske Vogue udgivet i Italien. Som grundlægger af den moderne konceptbutik “10 Corso Como” inspirerer Sozzanis iværksætterånd og unikke kunstneriske filosofi designentusiaster fra Milano til Seoul.


Designer