• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gæsteværelse indretning: Nature Inspired

Lyst træ, hvide nuancer og stengrå farver. Find den rigtige balance af varme farver og kølige nuancer og skab et rum, hvor dine gæster kan slappe af. Her er nogle ideer til, hvordan du nemt kan indrette dit gæsteværelse.

Gæsteværelse i naturligt skandinavisk look

Gæsteværelse – den rette seng

Et gæsteværelse er der for at dine gæster kan slappe af og få sig en god natsøvn, når de er på besøg hos dig. Derfor er segen det vigtigste i rummet. Da de fleste gæsteværelser er forholdsvis lille og bruges bruges som kontor eller ekstra værelse i dagligdagen, er det meget upraktisk at have en 1,80 meter bred seng stående. Derfor er det smart at have stabelsenge stående. For at få den naturlige look kan du vælge ege- eller bøgetræ.

Design gæsteværelser stilfuldt

Skab plads i gæsteværelset

Gæster, der bliver en nat eller en hel weekend har ikke brug for særlig meget plads. Hvad, der er praktisk for dem, er et tøjstativ fra mærker som Hay, Andersen Furniture og Normann Copenhagen. De egner sig til enhver stil - ideal til at indrette gæsteværelset. Hvis du vil opbevare nogle flere til i værelset eller du vil give din gæst mere plads til opbevare deres til kan du stille et skab skab i værelset. En taburet er et godt alternativ til sengeborde. Særlig smuk og funktionel er Stool 60 fra Artek eller oder der Block skamlen fra Jan Kurtz. Begge producenter har specialiseret sig i naturlige materialer i et clean look.

Gæsteværelse i naturligt skandinavisk look Gæsteværelse i naturligt skandinavisk look Indret værelser smukt

Kurve og puder

For at du fint kan lægge dine egne personlige ting væk mens dit gæsteværelse tages i brug er Muuto Restore opbevaringskurve en god løsning. Boligtilbehør, der gør gæsteværelst meget mere behageligt er puder.

Design gæsteværelser stilfuldt Gæsteværelse i naturligt skandinavisk look Design gæsteværelser med udvalgt boligtilbehør

Tips til et mutifunktionelt gæsteværelse

Når gæsteværelset ikke er i brug kan du udnytte pladsen og bruge det som et hjemmekontot med et skrivebord. For at udnytte pladsen til at opbevare dine ting er et sideboard meget praktisk, da det muliggør, at du også kan stille andre ting som for eksempel et lille fjernsyn på den.

Shop the Look


Vare fra 27.03.2018, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori Boligidéer