• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Ekstraordinære gaverEkstraordinære gaver – gaver, der imponerer Ind imellem skal en gave være noget helt særligt – fordi det er til en, du er særligt glad for, eller fordi du bare gerne vil sige "tak". Der er lige så mange lejligheder og motiver, som der er gavemuligheder. Hos Connox har vi samlet vores favoritter i denne kategori. Så kan du bevare overblikket. Vis dine kære, at de betyder noget for dig.
Ekstraordinære gaver i interiørshoppen – dine fordele
– Udsøgt udvalg fra topbrands – Ekstraordinære gaver i høj kvalitet fra anerkendte designere – Køb direkte og nemt online – Personlig hjælp fra vores kundeservice – Rimelige forsendelsesomkostninger – Sikker betaling takket være SSL-kryptering - Certificeret med e-mærket – Hurtig levering
Hvem er gaven til?
Naturligvis skal din mor ikke have den samme gave som din bedste ven. Når du giver gaver, er der nogle detaljer, som du skal holde dig for øje. For det første skal gaven ikke være til glæde for dig, men den person, den er beregnet til. Vi har alle forskellig smag. Et godt udgangspunkt for den perfekte gave er at se på hobbyer og interesser. Er der noget dér, som kan være en idé? Et eksempel: En kunstentusiast vil blive glad for et Moleskine gavesæt. Det består af en blyant og en notesbog. Gavesættet leveres i et smukt dekoreret læderetui.
Gør gaverne personlige med typografi og navn
Gaver med navn på er altid godt. De siger: "Det her er kun til dig. Du er vigtig for mig". Design Letters giver uanede muligheder for at designe gaver. Du kan f.eks. lavekopper med initialer eller det ønskede navn ved hjælp af Indoor træbogstaver – det er helt op til dig. I øvrigt: Bogstaverne fra Design Letters genskaber typografien fra designer og billedkunstner Arne Jacobsen.
Connox gavekort – når det bliver svært
Der er personer, som du ved lige, hvad du skal give. Du kommer øjeblikkeligt på 30 idéer. Men så er der venner og familie, der er langt vanskeligere. De har høje krav, har allerede alt, hvad de behøver, eller har en excentrisk smag. I disse tilfælde er det altid bedst at lade personen vælge selv. Med et Connox gavekort kan du vælge at give fra 150 - 1500 kr.
Det behøver ikke være dyrt at give gaver – Billige gaver