• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Gaver til under 400 kr.Gaver til overkommelige priser: glæde for mindre end 400 kr.

Det kræver ikke ret meget at gøre dine kære glade. Du kan finde mange gode gaver til under 400 kr. at overraske din familie og dine venner med. Når det kommer til nissegaver, fødselsdagsgaver, julegaver, eller hvis du er på udkig efter en lille værtindegave, er gavens værdi ikke er så vigtig. Det er tanken der tæller – og vi har gode idéer til dig. Bliv inspireret af gaveidéer til overkommelige priser på connox.dk!

Gode gaver: små gaver fra hjertet

Der er mange gaveidéer til overkommelige priser. Producenten Remember inspireres ofte af farver og klare former og tilbyder et voksende sortiment af individuelle og farverige design- og gaveartikler – bl.a. mange hverdagsgenstande som Remember tryller om til noget helt særligt ved hjælp af unikt design. Den britiske virksomhed Luckies byder også på mange gaver til under 400 kr. – Scratch Map og Corkboard Map opslagstavlen er særligt populære. En anden flot gaveidé til rejseentusiaster er en rejsedagbog fra Luckies eller Remember. Og vi har også mange gode ting til de teknologi-glade.

Vaser af høj kvalitet, et personligt krus med modtagerens initialer, en trendy højttaler, en praktisk rygsæk og stilfulde plakater eller en farverig pude – find unikke nissegaver, smukke fødselsdagsgaver og gaveidéer til overkommelige priser til alle anledninger. Det finder du: Du kan finde gode ting til at gøre venner og familie glade for under 400 kr. De er også gode som supplement til pengegaver. Du kan også finde gaveindpakning hos Connox. Og hvis du ikke er sikker på, hvad dine kære ønsker sig, kan du vælge et gavekort til vores produkter for 400 kr.

Gaver til op til 400 kr. i interiørshoppen – oversigt over dine fordele