• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Individuelle gaverIndividuelle gaver: Når gaven skal være noget helt specielt

Er du på udkig efter en unik gaveide til en god ven eller bekendt? Glæder du til at se modtageren pakke gaven op med et overrasket og begejstret smil? Du kender dine venner ud og ind, og derfor skal gaven selvfølgelig være et pletskud. I vores shop finder du individuelle gaveideer til enhver lejlighed. Du kan også sætte alle sejl til og vælge en personlig gave, der er skræddersyet til den heldige modtager. Din individuelle og perfekt udvalgte gave bringer med garanti det helt store smil frem på modtagerens ansigt.

Romantiske gaver til særlige lejligheder

Mærkedage er en oplagt mulighed for at vise kvinden i dit liv, hvor meget hun betyder for dig. Bryllupsdage, fødselsdage eller andre vigtige mærkedage fejres nu engang bedst med en dejlig feminin gave. Eller måske har du lyst at fortælle manden ved din side, hvilke af hans mange kvaliteter du sætter allermest pris på. Maskuline gaver er den perfekte måde at formidle budskabet på. Leder du efter den perfekte gave til hjemmet, kunne City knagerækken fra RADIUS Design være det helt rigtige. Den flotte knagerække sætter gangen eller lobbyen perfekt i scene og sørger samtidig for, at alle jakker og frakker hænger solidt og sikkert. Vores shop indeholder selvfølgelig også individuelle gaver til mange andre lejligheder.

Velklædte globetrottere, havefolket og alle de andre

Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige gave til skattede medarbejdere eller den perfekte, individuelle gave til en gammel ven. Man vil jo gerne fremstå som en fantasifuld og opmærksom giver. Scratch Map fra Luckies vil uden tvivl vække begejstring hos de rejseglade og globetrotterne. Her kan de nemlig skrabe alle de lande væk fra kortet, som de allerede har besøgt. Verden som skrabekort er kort sagt en sjov og unik måde at imponere omgangskredsen på. Sticky Lamp fra Droog Design er den perfekte løsning både ude og hjemme. Den selvklæbende lampe er fuldstændig enkel og ukompliceret at sætte op overalt. Vi har selvfølgelig også individuelle gaver til havefolket i vores shop. Urban Garden S3 plantepose fra Depot4Design er den perfekte gave til alle med grønne fingre. Denne gave kræver ikke et stort landssted eller masser af plads, men skaffer grønne oaser overalt. Hos os kan du shoppe efter personlige gaver inden for alle kategorier og budgetter, og du finder derfor altid den helt rigtige gave til næste fest.

Individuelle gaver i vores interiørshop – overblik over dine fordele