• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Individuelle gaver


Individuelle gaver: Til alle, der elsker noget særligt

Leder du efter en ekstraordinær gaveidé til kære venner og bekendte, og vil du gerne fremtrylle et begejstret glimt i modtagerens øjne, så snart du pakker den ud? Du kender selvfølgelig hans personlige præferencer, så det kan være en helt speciel gave. I vores butik finder du individuelle gaveideer til enhver lejlighed. Hvis det er nødvendigt, kan du endda vælgepersonlige gaver der er oprettet kun til den heldige. Du kan være sikker på, at dit ansigt stråler, hvis du bruger din individuelle gave til at finde lige præcis den pågældendes smag.

Romantiske gaver til særlige lejligheder

Jubilæet eller bryllupsdagen eller din elskedes fødselsdag er de bedste muligheder for at vise, hvad du elsker ved din partner med smukkegaver til kvinder. Måske vil du også gerne afsløre for den mand, du elsker, hvilke egenskaber du værdsætter ved ham.Gaver til mænd er ideelle til dette. Til den fælles lejlighed kan det værebygarderobe fra Radius Design. Det er et visuelt højdepunkt i gangen og receptionen og bruges til sikker opbevaring af frakker og jakker. Men der er selvfølgelig individuelle gaver i vores butik til mange andre lejligheder.

Chic for globetrottere, gartnere osv.

Jubilæumsgaver til en værdsat arbejdskollega eller andre individuelle gaver til en langvarig ven kan udgøre en udfordring for selv den mest fantasifulde gavegiver.skrabekortet fra Luckies vil sandsynligvis blive et hit blandt hyppige rejsende og globetrottere. Med blot et par enkle trin kan du indtaste, hvilke lande du har besøgt på folderen. De vil helt sikkert blive forbløffet over deres medmennesker.Sticky Lamp fra Droog Design er perfekt til rejser eller derhjemme. Med en lille indsats skaber den lys, hvor der er brug for det. Du kan selvfølgelig også finde individuelle gaver til gartnere i vores butik.Urban Garden Plant Bag S3 fra Depot4Design er den perfekte gave til alle med en grøn tommelfinger, der ønsker at bære deres entusiasme for gården, haven og uderum med sig . Tag dig tid til at kigge rundt i vores butik efter personlige gaveforslag til enhver smag og pengepung, og find din favorit til næste lejlighed.

Individuelle gaver i boligdesignbutikken – dine fordele