• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Housewarming gaver


Unik housewarming-

Enhver, der flytter ind i deres nye fire vægge, forbinder ofte dette med en positiv ny begyndelse – hvad enten det er professionelt eller privat. I næsten alle tilfælde er denne begivenhed grund til at fejre. Venner og slægtninge står ofte over for spørgsmålet om, hvilke ting der egner sig som housewarming-gaver. Brød og salt har tradition og i Connox onlineshop finder du talrige andre smukke gaveideer til hjemmet - som pynt eller som hjælper i hverdagen. Gennemse vores tilbud på din fritid og lad dig inspirere!

Originale gaver til det nye hjem

Smukke og nyttige housewarming-gaver er velkomne fra værten: Selvom to husstande er slået sammen, kan der stadig mangle et eller to møbler. Det canadiske designerhusUmbra er kendt for sine fantasifulde og funktionelle produkter; Her finder du flotte og usædvanlige gaver til køkkenet, til arbejdsværelset og til altanen og terrassen.Flip Hook 5-delt knagerække fra Umbra er, i modsætning tilknagerækker ekstremt plads- sparer og tilpasser sig enhver indretningsstil på grund af dets tidløse design. Knagerækken tilbydes i forskellige størrelser i vores butik.Milk and Sugar Set fra Eva Solo er blot et af de mange funktionelle og elegante produkter fra den danske designer. For passionerede kokke er Eva Solo-serien et ægte Eldorado: De højkvalitets og smagfulde stykker er både praktiske og elegante, hvilket gør dem til vidunderlige housewarming-gaver.

Indflytningsgaver pynter hjemmet

Hvis du kan lide noget lidt mere rustikt, så tjek udvalgetside by side i vores onlinebutik. Sammen med designere udvikler handicappede kunstnere smukke housewarming-gaver i deres værksteder - elegante, stabile og med stor sans for detaljer. Grundmaterialet i de fleste produkter i denne serie er ubehandlet træ af enhver art - det bruges til detGravhundeformede serveringsbræt samt tilvarmere i Campfire-look. Store housewarming gaveideer for enhver smag og enhver boligstil er tilgængelige i Connox online shop - vi håber du nyder at vælge og vil levere det produkt du ønsker til dit hjem!

Indflytningsgave i boligdesignbutikken – dine fordele