• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Forlovelsesgaver


Forlovelsesgaver – udvalgt med kærlig hånd

En forlovelsesgave er et af de første skridt på vejen til et langt og lykkeligt liv. Originale gaver til lejligheden skal være elegante og romantiske, de skal helst have lidt kant, og så skal de frem for alt være meget personlige. I Connox Interiørshop kan du finde den magiske inspiration til gaver, som fryder både øjnene og hjertet.

Personlige forlovelsesgaver

Vil du og din kæreste gerne give hinanden personlige gaver til denne vigtige lejlighed? Så bør du gå efter noget, der taler til en fælles interesse, og er et sikkert valg. Kender du allerede Nappula kandelaber fra Iittala? Det er en meget ekstravagant lysestage lavet af hvid porcelæn. Som forlovelsesgave symboliserer den med sin hvide farve oprigtig kærlighed, og det finske design understreger det enestående bånd imellem jer. Det er tid til at fejre dig selv og dit frieri på den helt rigtige måde! Venner og familie, som er inviteret til at tage del i denne vigtige dag for et par, bør også vælge unikke, symbolske forlovelsesgaver. Ud over at de skal være elegante og unikke, må de naturligvis også gerne være praktiske – det gør dem perfekte til den traditionelle "elskovsrede". Pull gulvlampe fra Muuto giver lys, kan justeres i højden og udgør med sit svenske design et elegant blikfang i ethvert boligmiljø.

Forlovelsesgaver til indendørs eller udendørs brug

Måske har du lyst til at give en gave til et par, der allerede er kendt for at være naturelskere? I så fald finder du idéer til forlovelsesgaver i Connox Interiørshop, som pynter på en aften i haven eller på terrassen. Fuji bålsted fra Keilbach ligner en høj, luftigt konstrueret blomsterkrukke. Udvendigt består det af kobberelementer, som med tiden udvikler en elegant patina på ydersiden. Parret kan bruge bålstedet som en klassisk havegrill, som bålfad ved havefesten eller blot som et dekorativt element på terrassen helt uden at tænde op i det. Efter forlovelsen ynder mange par at hygge sig sammen i stearinlysenes skær, måske på en aften ind under jul, hvor de trænger til lidt varme eller blot har lyst til at kigge på en brændende flamme. Til dette formål er Season lysestage fra Georg Jensen ideel, og den fås i tre varianter. Foden på den firedelte lysestage til indendørs brug består af tæt sammenslyngede runde metalbånd i mat sølv, glitrende guldbelægning eller poleret spejlblankt sølv. Hvis du har lyst, kan du dekorere foden med grene eller frugter og på den måde forvandle den romantiske lysestage til en traditionel adventskrans.

Forlovelsesgaver i interiørshoppen – dine fordele