• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Medarbejdergaver

Filter 

Farver  
Varegrupper  
Producent  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  h2}Medarbejdergaver – til jul eller til særlige anledninger
Små gaver opfattes som en positiv anerkendelse. I dagligdagen fungerer de som et skulderklap og øger motivationen hos medarbejderne. Den psykologiske effekt er anerkendelse og kommunikation, som motiverer medarbejderne og giver dem bedre muligheder for at udvikle sig. Talrige undersøgelser har bekræftet de positive resultater. Ud over en øget produktivitet bliver klimaet på arbejdspladsen forbedret af den gensidige anerkendelse og påskønnelse. Alt dette kan man opnå ved hjælp af en lille gave til en medarbejder. Jul eller f.eks. jubilæer er eksempler på oplagte anledninger til at give gaver. Du finder et stort udvalg af medarbejdergaver i Connox Interiørshop.

Medarbejdergaver i vores interiørshop – overblik over dine fordele:

– Udsøgt sortiment af produkter fra topdesignere
– Kvalitetsprodukter fra anerkendte designere
– Onlinekøb – nemt og direkte
– Personlig hjælp fra vores kundeservice
– Rimelige forsendelsesomkostninger
– Sikker betaling takket være SSL-kryptering

Gaver – meget mere end en belønning

Det er rigtigt, at medarbejdere allerede får anerkendelse for deres arbejde: deres løn. Men de vil også glæde sig over anerkendelse, som måske kommer uventet, og som er noget helt særligt. Det viser dem, at der bliver lagt mærke til netop deres individuelle resultater. Så vil de også være mere villige til at yde en ekstra indsats. De vil være klar til at yde en ekstra indsats ud over det, de egentlig har pligt til. Overarbejde er et af resultaterne af den anerkendelse, du har vist dine medarbejdere – f.eks. med en gave til medarbejderne til jul eller et jubilæum. Arbejdet bliver på den måde en blanding af at give og modtage, så atmosfæren på arbejdspladsen bliver mere positiv og afslappet. Du vil opdage, at du med gaver til medarbejderne investerer i virksomhedens succes.

Skattefrie gaver til medarbejderne

Man skal være forsigtig med at give medarbejderne skattefrie gaver. For meget af det gode kan være en ulempe fra et skattemæssigt synspunkt. Med virkning fra 2015 er fradraget steget fra 300 - 400 kr. For gaver, hvis værdi ikke overstiger disse grænser, skal virksomheden ikke betale skat. Hvis værdien overskrider grænsen, beskattes hele beløbet. En medarbejdergave skal desuden være forbundet med en vis fysisk fordel – f. eks. en vinkaraffel, en taske eller en visitkortholder. Gavekort er en anden mulighed.

Et stort udvalg af gaver til medarbejdere – neutrale, stilfulde eller sjove

Selv små gaver kan være noget helt særligt. I Connox Interiørshop finder du et stort udvalg af produkter i priser op til 400 kr., som du kan bruge til f.eks. at sige: Du gør det virkeligt godt – tak for din indsats! Med lækkert kontortilbehør af høj kvalitet til dine medarbejdere er du sikker på at vælge det helt rigtige. Moleskine tilbyder mange forskellige notesbøger – herunder notesbøger, som samtidig fungerer som iPad-sleeve – og stilfulde metalkuglepenne. De mere kræsne medarbejdere vil måske hellere have en glaskaraffel, f.eks. fra Eva Solo, Menu eller Royal VKB. Drypfrie flasker til eddike og olie fra Eva Solo er også en god gave til medarbejderne. En sjov gave kan f.eks. være julefigurer og kageudstikkere fra A di Alessi og Hoptimists-serien fra Hoptimist. Vælg dine personlige favoritter, og lad vores idéer inspirere dig!