• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

New Scandi Chic - det bliver glamourøst

Der er en ny trend kaldt for Scandi Chic, der er meget mere en hvid, grå, sort og træ. Scandi Chic går i en anden retning. Den er spændene, farverig, glamourøs og frisk.

Hay – Moroccan Vase L, grøn

Ballancerede kaftige farver

Hidtil har det skandinaviske look været domineret af hvide, lyse naturlige toner, pastel og sort. Men fra nu af er det tilladt at være lidt mere våget med farverne. Gul, rød, pink, orange, grøn og aquafarver er topprioriteterne. Farverne vækker glæde og udvisker den lidt drømmende atmosfære af den gamle skandinaviske stil. Men i stedet for lade alt blive farverigt så handler det om at finde den rette balance.

Lamella 1 & 2 pendel fra Le Klint i hvid

 
 

Materialekombination a la Scandinavian Chic – sådan gør du

Kombinationen af materialerne giver en hvid spænding – de er dem, der giver rummet en dybde. En særligt vellykket kombination er af hårde kolde materialer såsom marmor, terrazzo og beton og varme bløde materialer såsom velour. Symbiosen af plast og naturlige materialer giver naturlige kontraster, som har en vis objektivitet. En spændende comeback af farverige glas bringer os tilbage til de vilde 70'er.

Hay – Dot Soft pude, 45 x 60 cm, gul
Hay - Terrazzo, rød
Rebar sidebordet fra Hay
 
 

Must Have – ælde metaller giver glamour

Den nye Scandi Chic stilen bringer ædle metaller som messing, rustfrit stål - tilbage i rampelyset. Messing er især ædelt, mens rustfrit stål giver interiøret en industriel touch. Hvordan man bruger de ædle metaller bedst? Specielt spændende er lamper med en metallisk overflade. Producenten link 102678|Tom Dixon}Tom Dixon har gjort brug af glamourøse overflader i lang tid at give karakter til hans designobjekter. Også producenten Georg Jensen og Rosenthal har opdaget trend materialerne. Så nu kan vaser og deko-objekter stå frem i hjemmet. Kreative figurer og enkle linjer får designene til at se seje ud.

Triu vase, H 22 cm, fra Rosenthal i guld
Pulpo – Container vase, pink
IC bordlampe fra Flos
 
 

Designklassikere iscenesat på ny

Vi kender det fra mode, hvor en bestemt T-shirt, der har været kendt i mange år, pludselig står i rampelyset igen sammen med nye accessoires. Det samme sker i også i møbelbranchen Designklassikere som CH24 af Carl Hansen & Søn bliver iscenesat med puder med et iøjnefaldende print og farverige glasvaser på en forfriskende ny måde. Især populære er designobjekter, der udstråler et strejf af eksotiske, minder om fjerne lande, utopier eller fantasy verdener.

Scandinavian Chic i grå, beige og orange

Gamle værdier forbliver

På trods af det friske pust, forbliver vi den skandinaviske indretningsstil loyal. Værdier som ærligt håndværk og brug af de bedste materialer er fortsat en topprioritet. Og det ville ikke være Scandi Chic, hvis ikke mottoet form follows function er repræsenteret i formsproget.

Under alle omstændigheder glæder vi os over denne farverige indretningsstil, som tillader humor og giver os frihed til at fortolke den nye Scandi Chic helt individuelt. Hvis du også er på udkig efter glade farver og usædvanlige dekorative elementer, så lad dig inspirere af vores nye Scandi Chic favoritter - og hav det sjovt med at indrette dig!

Vores yndlings Scandi Chic design

Pulpo Oda rav/sort small
 
 

Foto stue med String reol: Heimatbaum, Pepper Schmidt

Vare fra 15.06.2018, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori Indretningsstile