• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kartell - Smart wood


Miljøvenlig serie formstøbt træ

Smart Wood-serien fra Kartell blev født ud af kærlighed til design og de særlige træk, der gør hvert objekt unikt, men frem for alt den fortsatte søgning efter noget nyt og nytænkt. Det kreative koncept, der blev udviklet af Philippe Starck, begyndte med valget af et materiale, og dette materiale var træ - den ældste og ældste, som blev omdannet af Kartell til et industriprodukt.

For første gang har kartell lykkedes at skabe et tredimensionalt produkt, der hidtil har været todimensionalt, hvor sidepanelerne også skaber indbydende, buede former for maksimal komfort. Træet, der bruges til siddepladser i serien, presses ved hjælp af en patenteret teknologi i en form, der fremhæver træets skønhed og de ekstraordinære ergonomiske linjer i naturen.

Cartelpræsident Claudio Luti siger:"Med Smart Wood-samlingen har vi flyttet paradigmet: det handler ikke kun om at bygge strukturen med træelementer, men selve træet bøjer og bliver et tredimensionelt sæde Vi udtrykker den sande essens ved ved at kombinere industriel produktion, skønhed, styrke, komfort og fleksibilitet i et enkelt produkt ".

Serien er en del af projektet "Kartell elsker planeten". Projektet har til formål at forbedre bedste praksis for bæredygtighed og reducere miljøbelastningen i produktionsprocessen. Alle råvarer, der anvendes i "Kartell elsker planeten" produkterne, er fuldt genanvendelige og kan genbruges i nye produkter.


Kartell - Smart Wood - Video

Kartell - Smart Wood - Video

Designer