Koziol - Recycled Bathroom Collection

Recycled Bathroom Collection gentænker det populære badeværelsetilbehør fra Koziol. Plast kan genbruges vidunderligt, og det var derfor kun naturligt, at Koziol designede en kollektion af tilbehør til badeværelset lavet af 100% genanvendt plast.
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Tilbehør til badeværelset i 100% genbrugsmateriale

Recycled Bathroom Collection fra Koziol tænker om mærkeets populære badeværelsetilbehør. Koziol følger trenden med bæredygtighed og står for miljøbevidste, genbrugte produkter. Plast er let at genbruge, og derfor var det kun naturligt, at Koziol designede en kollektion af tilbehør til badeværelset lavet af 100% genanvendt plast. Produkterne er også fri for BPA og melamin og nemme at rengøre i opvaskemaskinen.

Samlingen inkluderer opbevaringsbokse, sæbedispensere og fade, toiletbørster og toiletpapirholdere. Alle produkter overbeviser med et funktionelt og charmerende design og er lavet i naturlige farver, der skaber en behagelig atmosfære.


 

Klimaneutral med Koziol

Inspirerende, holdbar, ansvarlig og klimaneutral: Koziol inspirerer med bæredygtige løsninger til en fremtid, der er værd at leve i.