• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Morsø – N.A.C. Collection

Morsø – N.A.C. Collection

Morsø: N.A. Christensen Collection i støbejern

N.A.C. Collection, der er opkaldt efter N.A. Christensen, grundlæggeren af jernstøberiet Morsø, omfatter kokotter, gryder, kasseroller og stegepander i støbejern. De er blevet produceret i over 160 år af Morsø på øen Mors i den danske fjord Limfjorden, og de er fortsat et must i ethvert køkken.

Alle artikler fra N.A.C. serien er fremstillet i støbejern. Det traditionelle materiale står for uovertruffen kvalitet og bliver ikke slidt. Derfor har støbejern overlevet tendenser i århundreder og går aldrig af mode. Du kan have en pande eller gryde i støbejern i hele dit liv – og dermed skaber du en meget personlig historie, som er knyttet til det pågældende køkkenredskab.

Støbejern giver dig også de bedste smagsoplevelser fra al slags mad, hvilket skyldes, at støbejern altid bliver bedre med tiden. Med gryder og pander i støbejern kan hverdagsretter tilberedes på gas-, induktions- eller keramisk komfur. Da støbejern er 100 % magnetisk, er induktion og Morsøs støbejerns grydeserie N.A.C det perfekte match!

Med køkkenredskaber i støbejern får du også nemt succes med at tilberede overdådige måltider. Da støbejern holder på varmen, er det velegnet til stegning ved høje temperaturer.

Støbejern er ideelt til tilberedning og servering. Gryder og pander har et både nostalgisk og tidløst design, hvilket gør sig godt på spisebordet.