• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Tom Dixon. The Company

Tom Dixon. The Company blev grundlagt i 2002 af Tom Dixon og David Begg. Tom Dixon er en britisk designer og en virksomhed, der designer og producerer lamper og møbler såsom den kendte Mirror Ball.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Tom Dixon. The Company

Tom Dixon. The company blev grundlagt i 2002 af Tom Dixon og David Begg. Tom Dixon er en britisk designer og en virksomhed, der producerer belysning og møbler. I 2004 gik det svenske private investeringsselskab Proventus sammen med Tom Dixon og David Begg for at etablere Design Research Ltd., et holdingselskab til design- og produktudvikling. Det omfatter Tom Dixon, Design Research Ltd og Artek, den modernistiske finske møbelvirksomhed, der blev etableret af Alvar Aalto i 1935.

Kendt blev Tom DIxon især gennem designet S-Char for Cappellini og lampen Jack til Eurolounge, der fik "Millennium Mark for Great British Design" prisen i 1998. Tom Dixon brandet er inspireret af den unikke arv, den individualistiske innovation og de robuste design med det overordnede mål om at genoplive den britiske møbelindustri.

Side af Tom Dixon. The Company


Mere omkring Tom Dixon. The Company i magasinet