• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Industrial Style

Sådan flytter den trendige fabriks charme ind i dit hjem

Mange af os elsker livet storbyerne - menneskerne, atmosfæren og historien bag bygningerne. Nogle af os har måske drømt om at bo i en rummelig hems eller et loft helst i en af de gamle fabriksbygninger i det trendige kvarter SoHo i New York City. Når så spørgsmålet kommer: Hvordan vil jeg indrette lejligheden? Er svaret: Helt klart i den industrielle stil. Mange indretningsstile kombinerer minimalisme med levetidens historie og ubehandlet skønhed i form af et industrielt look.

Tom Dixon - Kort kort lysekrone

Desværre er stilfulde loft lejligheder på boligmarkedet reelt sjældent af finde og New York er cirka syv timer herfra på den anden side af Atlanterhavet, uden venner, familie og arbejde, så drømmen forbliver nok blot en drøm. Men med diverse tilbehør, møbler, belysning og noget gør-det-selv kreativitet kan den industrielle stil nemt finde sin plads i mit - og også i dit hjem. Hvordan du gør, får du at vide her.

Skab det industrielle look:

Industrielle møbler - med udvalgte produkter af fabriks charme

Uanset om det er i en rummelig hems, i en lille lejlighed i byen eller i et fritliggende hus på landet - kan du med udvalgte møbler i industriel stil vække fabriks charmen til live. Etiketter som Tolix specialiserer sig i industrielle æstetiker. Fra stole grupperinger og garderobeskabe og helt til sideborde er alle franske producenters designs på nuværende tidspunkt unikke i den industrielle stil.

Tolix - Banner Korridor – AnyWhere væghylde, sort Muuto - Outline lænestol, lysegrå

Hængende hylder og åbne skabe giver en personlig karakter til det industrielle udseende. Perfektionisme og et rent look er på et forkert sted.

Must have: Lamper i industriel stil

Storependler lavet af metal er uundværlige for den industrielle stil. Selv for dem, der langsomt kommer igen med det industrielle look, er lamperne ideelle. Fordi de let kan kombineres med andre stilarter såsom landstil eller skandinavisk minimalisme - og stadig udstråler livlig charme af gamle fabriksbygninger.

Tom Dixons design er et førende eksemplar på individuel industriel belysning i bolig- og objektsektoren. Store messing lampeskærme er rustikke og elegante på samme tid og ideelle til den moderne fortolkning af de industrielle stilarter. Grupperede lamper og gulvlamper lavet af rundt stål givet et rut udtryk og skaber en hjemlig atmosfære med varmt hvidt lys.

Tydeligvis i familie med hinandenVores anbefalinger til dig:Tom Dixon. The CompanySe nu!

Beat gulvlampe fra Tom Dixon Høj og lav Carronade gulvlampe Ædel suspension til tre pendler.

Materialemix - modsætninger tiltrækker hinanden

Den industrielle stil bygger på modsætninger: fremtidigt og forbigående, elegant og rustikt, ekstravagant og nede på jorden, kølig og varm. For at skabe dette unikke udseende, skal du blot blande forskellige materialer og lade stål, beton, messing og træ mødes.

Med enkelte små møbler og boligtilbehør, kan du oprette stærke kontraster i hjemmet. En rustik træstol, en stålhylde, sarte briller og pærer, betonvaser - sådan finder det karakteristiske industrielle look gradvist sin vej ind i dit hjem.

Willmann vasen fra Audo Carl Hansen - CH22, Eg/valnød mix & tradition - Mega Bulb pendel

Genanvendelse af affaldsprodukter - gøre gammelt nyt igen

Genbrugs fans passerer: Der skal ikke være nogle nye møbler - tværtimod. For et autentisk industrielt udseende, kan du kombinere de bedste nye og gamle designs. Et brugt tungt træbord, forskellige barstole, robuste hylder eller en gammel lædersofa gør udgøre den industrielle stil til perfektion.

Fra fabrik til dit hjem: Træpaller og vinkasser kan omdannes til et sofabord eller et sidebord på ingen tid. Et kasseret neonskilt bliver et trendy blikfang på væggen i enten stuen eller soveværelset - lad din kreativitet løbe frit.

Gennemse loppemarkeder, internettet eller vintage møbelbutikker og fordyb dig i den industrielle stil. Her er ofte stadig skatte fra begyndelsen af 1900-tallet. Århundrede - den tid, hvor fabrikkerne blomstrede i byerne. Små ridser, buler eller ekspanderet maling er ingen årsag, men gør produkterne unikke og fortæller en helt særlig historie.

Industriel komfort - det er sådan, du får de varme accenter

Dybest set bør du sætte en stopper for interiør i nuancerne sort, hvid og grå. Tunge materialer - såsom messing, stål og træ - er et absolut must. Individuelle farveaccenter og bløde tekstiler, som du kan synke ind i gør industristilen mere hyggelig og levende.

Store lænestole løsner den rustikke fabriksflair og er et indbydende blikfang. Dekorative puder i rige farver dekorerer gamle lædersofaer og lyse cremefarvede gardiner fungere perfekt med sit luftige og hyggelige udtryk.

Ro lænestol fra Fritz Hansen String - Pocket Fri lænestol og Deltag FH 61 fra Fritz Hansen

Det store ved den industrielle stil? Stilen følger ikke nogen faste regler, men er nem at implementere og kan nemt kombineres med andre levende stilarter. En kasseret garderobeskab her, en arbejdslampe og en behagelig læder lænestol - så simpelt bringer du det karakteristiske industrielle look ind i dit hjem.

Hav det sjovt mens du eksperimenterer!

Vare fra 30.10.2017, af Isabelle Diekmann

Alle varer fra denne kategori Indretningsstile

Lignende poster