• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Black Friday: tilbud hos Connox

Black Friday 2023 | Black Friday LP uden logo

I år har vi uovertrufne tilbud til dig igen på Black Friday!

Vores tip : Abonner på voresnyhedsbrev for ikke at gå glip af nogen kampagner. Vi informerer dig om alletilbud,rabatter ogkonkurrencer som en del af vores Black Friday-tilbud.

Black Friday: alle oplysninger på et øjeblik

#Dette er, hvad der venter dig på Black Friday på Connox
#Black Friday på Connox: alle data på et øjeblik
#Hvorfor handle online på Black Friday?
#Hvad er Black Friday?
#Hvornår er Black Friday?

Dette er, hvad der venter dig på Black Friday på Connox

Black Friday: Tilbud på designermøbler, lys & dekoration

Under vores Black Friday tilbud kan du sikre dig de bedste priser på møbler og boligtilbehør. Spar på verdensberømte topmærker og rigtige designikoner.

-Designmøbler for enhver smag : Oplev et bredt udvalg af møbler. Uanset om det er et moderne-minimalistisksofabord fraHay eller en romantisk-legendelænestol fra& Tradition : I vores Black Friday-tilbud kan du med garanti finde designs, der passer til din individuelle stil.

 
 

-Karakteristisk belysning : Du skal bruge en nybordlampe til skrivebordet, en trendygulvlampe til stuen, eller leder du efter en usædvanligpendel over spisebordet? Så er du på det rigtige sted med vores Black Friday tilbud.

 
 

-Dekorationsideer til dit drømmehjem : Forskøn dine fire vægge derhjemme med stilfulde dekorative genstande. Fra elegantevaser fra mærker somLyngby Porcelæn til hyggeligepuder ogTæpper fraferm Living og andre anerkendte producenter, du finder alt, hvad du behøver for at give dit hjem prikken over i'et. Hvis du stadig leder efterpynt til juletiden, er det værd at tage et kig på vores Black Friday-tilbud. Fordi julepynt fra populære producenter somBroste Copenhagen ogKähler Design kan findes til særligt overkommelige priser.

 
 

Black Friday på Connox: alle data på et øjeblik

Fra den 17. november til den 27. november må du ikke gå glip af nogen af vores fantastiske designtilbud og gode Black Friday-tilbud på møbler, belysning og dekorationer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Vi vil minde dig om vores kampagner på alle vigtige dage.

Hvorfor Black Friday-shopping på nettet?

Hvorfor skynde dig ind i de overfyldte butikker, når du kan få de bedste tilbudhjemmefra? Med vores Black Friday-tilbud på,lys ogdekoration vi gør det nemt for dig at forvandle dit hjem til dit personlige levende paradis, mens du beskytter dintegnebog. Det bedste: du behøver ikke at trække den rundt - dinpakke bliver endelig leveret.

Julegaver på forhånd:

Hvorfor købe gaver i sidste øjeblik, når du kan få dem til uovertrufne priser under Black Friday? Udnyt vores Black Friday-tilbud til at finde unikkejulegaver til dine kære. At handle tidligt betyder mindre stress og mere tid til at nyde ferien med familie og venner.

 
 

Hvad er Black Friday?

Ved du egentlig, hvor begrebet "Black Friday" kommer fra? Oprindeligt blev denne dag brugt i USA til at markere starten på juleindkøbssæsonen. Det siges, at navnet "Black Friday" kommer fra bogføring: på denne dag kunne detailhandlere ændre deres bøger fra rød (tab) til sort (profit).

I dag kan du drage fordel afsærligt billige tilbud både online og i mange stationære butikker påBlack Friday. En god mulighed for at opfylde dine individuelle (levende) drømme. Vi hosConnox begrænser dog ikke disse tilbud til kun én dag, men vil gerne give digde bedste tilbud mellem 1 7. Og 2 7. 1 1. .

Hvornår er Black Friday?

Black Friday 2023 falder på2 4. 1 1. Den dato, hvor Black Friday finder sted, ændrer sig dog fra år til år. For eksempel faldt det sidste år til 2 5. 1 1.

Til din reference: Black Friday falder altid på fredagen efter den amerikanske højtid "Thanksgiving". Dette er altid den fjerde torsdag i november. Black Friday markerer derfor en bridgedag, hvor mange amerikanere ikke arbejder. Black Friday er derfor en af de største shoppingdage i USA og kan ses som starten på juleshoppingsæsonen.