• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Små gaverSmå gaver – glæden ved at give

Det er ikke altid nødvendigt at give venner og familie store gaver for at vise dem, at du holder af dem. Også små gaver kan vække stor glæde. Udtrykket "det er tanken, der tæller" er ganske rigtigt. Vis dine kære, at du holder af dem – f.eks. ved at have en lille gave med til dem. Et lille tip: Når du vælger en gave, så tænk på modtagerens smag. Lad dig inspirere af vores udvalg.

Små gaver i interiørshoppen – oversigt over dine fordele

Gaver i juletiden

Der er ikke noget andet tidspunkt på året, hvor der købes der lige så mange gaver som i julen. I 2014 lå detailsalget på 600 kr. mia. Jo længere tid vi har kendt nogen, desto sværere er det at finde gaver til dem. Vi løber tør for ideer. I de tilfælde er personlige gaver såsom gavekort en god mulighed. På den måde undgår vi et faux pas med kedelige eller upersonlige gaver. Med et Connox gavekort gør du modtageren glad. Afhængigt af dit prisniveau kan du vælge et beløb mellem 150-1500 kr. Vælg mellem forskellige designs til gavekortet.

Værtindegaver – hvad skal du give værten?

Når man bliver inviteret til middag, er det god skik at tage en lille gave med til værten. Free Key nøgleringen fra Troika er en enkel nøglering til både mænd og kvinder. Det er ikke svært at finde noget, der falder i modtagerens smag. En anden mulighed er stearinlys og lysestager. De er stilfulde som dekoration på spisebordet og kan også anvendes andre steder. F.eks. vækker Iittala Kivi fyrfadsstage begejstring med sit unikke udtryk. Den findes i 12 forskellige farver. Uanset hvilket farveudtryk din vært synes bedst om, kan du helt sikkert finde en velegnet gave blandt Kivi lysestagerne.

Små gaver til mænd og kvinder

Når man giver gaver, skal man generelt huske at være opmærksom på forskellen mellem mænd og kvinder. Mænd foretrækker ofte tekniske gadgets, mens kvinder for det meste synes, de er kedelige. Men der findes gaver, der kan give alle en hjælpende hånd i hverdagen. F.eks. er sammenfiltrede kabler et lige stort problem for begge køn. Med Bluelounge CableBox Mini kan du gemme uskønne opladere og kabler til din smartphone, iPod m.m.

Giv en gave fra hjertet. Giv gaver, der skaber glæde. Uanset om det er julegaver eller fødselsdagsgaver, har vi den rigtige gave til enhver anledning.

Vil du købe små gaver online? Lad Connox levere dem hjem til dig inden for få arbejdsdage.