• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Scholten & Baijings for Hay

Hay – Scholten & Baijings kollektion - banner

Med en vifte af tekstiler starter den danske virksomhed sin kollektion fra designerduoen fra Holland Scholten & Baijings i år 2011. Kollektionen er forstået som "work in progress". Det betyder, at det hele tiden kan udvides med flere og flere produkter.

Scholten & Baijings arbejdede sammen stramt med det danske producent Hay til deres samling. De første produkter er sengetøj farve blok og Minimal, tæppe serien farve og Dot og et udvalg af viskestykker. Scholten & Baijings brugt konsekvent grafiske og minimalistiske mønstre kombineret med bløde pastelfarver og lyse Fluorescerende farver for deres design. Klassiske former møder gitre, farverige rum og linjer, gennemsigtig og lagdelte mønstre i her.

Han design studio Scholten & Baijings blev grundlagt i år 2000. De tildelte designere i mellemtiden er en konstant del af Holland design scene. Med sin grafisk base står samlingen Hay exemplarly til Scholten & Baijings design. Begge designere Stefan Scholten og Carole Baijings er berømte for deres tilslutning af klassiske former med grafiske mønstre og farve blandinger.