• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

10 ideer til et stilfuldt indrettet badeværelse

I dag ønsker de fleste sig et badeværelse, der er lig med en spa-område, der inviterer os til at slappe af. Vi viser dig 10 ideer til at indrette dit badeværelse, så du kommer dit drømmebadeværelse et skridt nærmere.

1. Kom i gang med badeværelsesindretningen

Hos badeværelser gælder - less is more - især med hensyn til valget af farver anbefaler vi, at du holder til afdæmpede farver. Med hvide nuancer, ser rummet større ud – et trick, der altid virker. En lysegrå giver et raffineret og moderne look. Badeværelsestilbehør lavet af træ giver badet en varm og skandinavisk karakter. Udvælg et par tilbehør, der giver rummet et personligt præg. Du kan også bruge hvidt badeværelsestilbehør for at give et mere clean look og får rummet til at virke større. Således forsvinder hvidt badeværelsestilbehør forsvinder visuelt næsten i væggene samtidig med det fremhæver former og linjer.

Minimalistisk design til badeværelset Normann Copenhagen - Flip Spejl Bath fra Audo i hvid

2. Badeværelsesdesign

Hvordan virker dit badeværelse - indbydende eller bare funktionel? For at give badeværelset et personligt og hjemligt karakter, kan du bruge boligtilbehør, som normalt hænger i stuen såsom billeder, blomster og små skåle er også velkomne her.

3. Billeder - et udtryk for din personlighed

Vis dine yndlings design plakater frem eller pynt dit badeværelse med et par pæne postkort. Med dobbeltklæbende tape kan du hænge billederne op direkte på fliserne.

4. Spa stemning med tekstiler til badet

De fleste vil nok ikke glæde sig over det øjeblik, hvor de træder ud af det varme brusebad, men heldigvis kan man glæde sig over at tørre sig med et dejlig blødt håndklæde og træde ud på en lækker badeværelsesmåtte. Takket været de stilfulde tekstiler kan du indrette rummet som dit eget lille spa-område.

Marimekko - Kaksi Raitaa - håndklæde

5. Vasketøjskurve

ferm LIVING – Half Moon vasketøjskurv Nej nej nej vasken skal da ikke bare ligge i et hjørne på gulvet! Det skal da smides i en smart vasketøjskurv. Særlig trendy er den skønne Spear Laundry Basket fra ferm Living. Vi anbefaler alle med en minimalistisk indretningsstil en dejlig monokrom Bottichelli Zuber XL fra Koziol.

6. Ordnung muss sein

Til alle - og dermed mener vi også dig: Hvis der ikke er mere plads i badeværelsesskabet så sats på opbevaringsbokse.

7. Kurve

Opbevaringskurve er dejlig praktisk og samtidig en flot detalje i badeværelset - så alt ser nydelig opryddet ud!

8. Stilfulde kollektioner: Ideer fra vores producenter

Toiletbørster, toiletpapirholdere og sæbedispenser kan sagtens være stilfulde, det viser producenter som Menu og Alessi. Flere producenter har endda flere kollektioner til badeværelset som Alessi, Menu og Eva Solo.

Indret badeværelset med Hay Badeværelsesmåtten fra Skagerak foran håndvasken Toiletpapirholder af ferm Living

9. Reoler i badeværelset - hvorfor ikke?

Til en endnu mere hjem atmosfære kan du anbringe små hylder på vægen. Der kan du stille små vaser med friske eller tørrede blomster samt fyrfadsstager.

10. Sådan forbliver gulvet tørt

Med det rigtige badeforhæng kan du give dit badeværelse et rigtig flot udseende. Hvis du er til farver Unikko badeforhæng fra Marimekko eller bedre synes om en minimalistisk stil Grid badeforhæng fra ferm Living – det bestemmer du selv.

Vi håber, at du med disse 10 ideer til badeværelset kan indrette dit helt eget dømmebadeværelse!

Opbevaringsboks striber Ø 30 x H 30 cm af House Doctor i sort / hvidVores anbefalinger til dig:VasketøjskurveSe nu!

Vare fra 03.08.2018, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Relaterede rum