• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Glen Oliver Löw


Glen Oliver Löw – designer

Glen Oliver Löw er født i Leverkusen i Tyskland den 6. december 1959. I 1985 færdiggjorde han sine studier i industrielt design ved universitetet i Wuppertal og flyttede til Milano, hvorfra han dimitterede med en kandidatgrad i design fra Domus Academy i 1986. I 1987 indledte Glen Oliver Löw sit samarbejde med Antonio Citterio.

I 1990 blev han partner på tegnestuen Antonio Citterio & Partners i Milano. Sammen med Citterio udviklede Glen Oliver Löw et antal produkter for firmaer som Ansorg, Flos, Hackman, Iittala, Kartell, Maxdata og Vitra.

I 2000 blev Glen Oliver Löw udnævnt til professor i produktudvikling og produktdesign ved kunstakademiet i Hamborg og åbnede sin egen tegnestue. Hans kunder omfatter firmaer som Steelcase, Spittler, Thonet og Villeroy & Boch.

Glen Oliver Löw har modtaget en lang række designpriser og anerkendelser for sine produkter. F.eks. fik han Compasso d'Oro for Mobil produktserien for den italienske producent Kartell. Battista foldebordet og Mobil rullebordet er en del af den permanente udstilling på MoMA i New York. Think stolen for Steelcase fik iF Design Award og Red Dot Award i 2005 samt IDEA Gold Award i 2006.

Side af Glen Oliver Löw


Brands