• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gaver til 18-års fødselsdag


Gaver til 18-års fødselsdag – imponerende blikfang og meget mere

En 18-års fødselsdag er en ganske særlig dag, som alle bør fejre. Der skal unikke gaver til, nøje udvalgt til fødselaren og noget, der kan bruges. Stilfulde og innovative møbler – og gode idéer til rejser. I Connox Interiørshop kan du finde mange forskellige gaveidéer – bliv inspireret!

Leder du efter hyggelig indretning til studieboligen?

Gaven til 18-års fødselaren er ofte en udfordring for giveren. Moderne og pladsbesparende møbler er en god idé, især når unge skal flytte hjemmefra for at studere et andet sted i den nærmeste fremtid. Studieboliger er tit små og kræver originale idéer, der ikke giver køb på bekvemmeligheden. Original sækkestolen fra Fatboy har adskillige fordele: Den fås i både diskrete og klare farver, er nem at rengøre og kan bruges til forskellige formål. Søger du gaver til hende? Panton stolen fra Vitra er en både stilfuld og meget speciel stol, som overrasker med sin bølgende form af kun ét materiale. Book Tower fra Haseform er også som skabt til studieboligen: Pladsbesparende og praktisk talt usynlig, den bliver hurtigt en uundværlig reol til bøger.

Gaver til 18-års fødselsdag i interiørshoppen – dine fordele

Kreative gaver til ham

Skamlerne og bænkene i Swedese Log stolserien er helt unikke og bringer et stykke ægte natur ind i stuen: Møblerne overrasker ikke kun på grund af deres utraditionelle form, men også fordi de er lavet af egetræ med naturlak. Det er også rart, at de fås som skammel eller bænk i to størrelser. Møblerne er velegnet til mindre rum eller kan kombineres til originale siddepladser. Rejseentusiaster kan sikre beundrende, eller måske endda misundelige, blikke fra deres gæster med Scratch Map fra Luckies, som har et meget specielt formål. De steder, man har besøgt, og oplysninger om dem skrabes fri på dette smukke verdenskort med fin guldbelægning. En meget personlig og individuel gave til ægte globetrottere og dem, der gerne vil være det. Find flere kreative gaver til 18-års fødselsdagen her i vores shop.