• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gaver til sølvbryllup


Gaver til sølvbryl

Sådan ærer du sølvbrudeparret Fejringen af sølvbryllup er ikke kun en udfordring for det lykkelige par. Som gavegiver er det en god idé at starte forberedelserne tidligt, så du kan gøre dagen ekstra festlig for parret. Du kan selvfølgelig vælge en personlig gave, men i modsætning til de fleste andre lejligheder må en sølvbryllupsgave aldrig være rettet mod kun den ene part. Du skal altså forsøge at tilgodese begge parter, når du kigger efter gave.

I interiørshoppen finder du et stort udvalg af smukke gaveidéer til par, som kan tilpasses den enkeltes smag, men som samtidig passer ind i det fælles hjem og kan fungere som en forlængelse af den nuværende stil eller med en lille kant.

Perfekt tilbehør til hjemmet Når du skal ud at finde en passende sølvbryllupsgave, kan du vælge blandt hele vores sortiment af boligindretning til hjemmet. Du kender selvfølgelig parrets smag, men det skal samtidig være noget helt særligt til lejligheden. Gaver til mærkedage skal være noget helt særligt; måske endda en gave, som modtagerne ikke selv har råd til. Fra Iittala har vi mange fine ting, f.eks. Iittala Aalto vasen

Under alle omstændigheder er den lige velegnet som gave til kvinder og gave til mænd, og den er som skabt til særlige lejligheder.

Skal det være noget sjovt En sølvbryllupsgave må selvfølgelig godt være sjov, hvis det falder i modtagernes smag. Georg Jensen er et godt sted at lede efter en personlig gaveidé. Tag et kig på Moneyphant spareelefanten fra Georg Jensen! Det perfekte match til dem, der gerne vil sikre sig, at deres drømme opbevares i smukke former. Smarte sølvbryllupsgaver er også værd at kigge efter hos Mono

Kig ind på shoppen, og find inspiration til dine sjove eller charmerende gaveidéer til sølvbrudeparret!
Sølvbryllupsgaver i interiørshoppen – overblik over dine fordele