• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Vitra - Home Complements

Atmosfærevisning af Storage Toolbox fra Vitra i mint. Værktøjskassen kan bruges til mange formål - hvad enten det er til opbevaring af småting eller som sykasse.

Vitra Home Complements Collection kombinerer ikoniske design af designere som George Nelson, Alexander Girard og Charles og Ray Eames med nye produkter fra unge designtalenter.

Samlingen indeholder et udvalg afdesignobjekter, tilbehør til hjemmet og tekstiler der vil vare dig livet ud takket være deres tidløse design. Produkterne fra Home Complement Collection er specielt sammensat til private boligarealer og skaber en speciel atmosfære med usædvanlige mønstre, motiver og farver.

Alexander Girard - mester over mønstre

Et fokus i kollektionen er på design afAlexander Girard, mesterens mester. Som leder af tekstilafdelingen i møbelfirmaet Herman Miller skabte Girard over 300 forskellige grafiske design, som kan findes i kollektionen Home Complements på puder, servietter, bakker og lykønskningskort. Derudover er der en genudgave af den populære trædukkefamilie, som glæder sig over dyrevækst takket være trædukkekat og hundefigurer.

Gamle og nye klassikere

Andre klassikere er bord- og vægure afGeorge Nelson. Skulpturelle ure, der fanger livsstilen fra 50'erne og 60'erne såvel som hang-it all garderoben afCharles og Ray Eames, der for eksempel indeholder de nye frakkeprikker afdesigner Hella Jongerius tilføjet.
Foruden et udvalg af små møbler som Cork Family afJasper Morrison, kan ikoniske stole af Verner Panton, Mies van der Rohe og andre designere findes i samlingens miniature-serie.

Home Complements-kollektionen kombinerer nye og gamle klassikere, der supplerer dit opholdsrum på en speciel måde. Individuelt eller i kombination spreder det kærligt designede tilbehør og små møbler en meget speciel charme.
Oplev Vitras hjemmekomponenter produkter nu.


Designer