• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Piero Lissoni


Piero Lissoni

Piero Lissoni blev født i 1956 i Seregno, Italien. Efter arkitektstudierne i Milano arbejdede han som designer for Molteni og Lema. I 1986 grundlagde han designfirmaet 'Lissoni Associat' i Milano sammen med Nicoletta Canesi.

Firmaet Lissoni, der ligger i en tidligere silkefabrik i hjertet af Milano, arbejder primært inden for indretnings- og produktdesign. Som art director og designer har Piero Lissoni allerede i mange år arbejdet for adskillige anerkendte virksomheder såsom Boffi, Cappellini, Cassina, Matteograssi, Porro og Thonet.

Han designer showrooms, udstillinger, møbler og virksomhedsprofiler. Hans seneste arbejder omfatter den skridsikre stol 'S44' for Thonet samt showrooms for Boffi i New York, Los Angeles og Milano. Indretningen af luksushoteller såsom Monaco & Gran Canal i Venedig og hotellet Bentley Design i Istanbul har hans fingeraftryk, og det samme er tilfældet med en vifte af private villaer og lystbåde. Siden 1993 har Lissoni samarbejdet med den italienske lampeproducent Artemide, hvilket har resulteret i lamperne Filoti, Foscarini, Casakit og Driade. I 1999 blev Lissoni tildelt den prestigefyldte pris red dot for sin lænestol Supersoft med armlæn. Lissoni er en af de mest succesfulde designere i Italien, selvom han næsten aldrig optræder i medierne. Hans design tænker ikke ud af boksen, men han ser sit design som et sprog snarere end som en designstil, der kan rubriceres. For Lissoni er det kun 'form og følelse', der tæller.

Side af Piero Lissoni


Brands