• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Knoll International

Knoll blev grundlagt i 1938 og har udviklet sig til en global producent af kontormøbler med et engagement for fremragende design.


Knoll blev grundlagt i 1938 og har udviklet sig til en global producent af kontormøbler med et engagement for fremragende design.

Virksomheden Knoll International har som mål at tilbyde kunderne elegante produkter til private rum samt kontorer.
Som en globalt anerkendt leder inden for design har Knoll modtaget hundredvis af designpriser for produkter, der findes i verdenskendte kunstmuseers kollektioner i hele verden. Knoll er især stolt af ca. 30 produkter, der er udstillet i designkollektionen på Museum of Modern Art i New York City.

KnollStudio kollektionen med moderne klassikere omfatter siddemøbler, borde og borde til direktionskontorer samt til elegante hjem. KnollStudio står for eksklusivt design, der er udviklet i samarbejde med førende arkitekter og designere fra hele verden, og som udtrykker elegance, håndværksmæssig kunnen og karakteristiske detaljer.

Knolls kontorkollektion omfatter kontorsystemer, siddemøbler til kontorer, skriveborde i træ eller metal, hylder, kontorartikler, tekstiler og læder.

Knolls designfilosofi er stærkt forankret i kundernes krav.
Hos Knoll kombinerer man seriøs forskning i arbejdsmiljøer med en innovativ tankegang for at designe særegne arbejdsområder til fremmer arbejdspræstation og lever op til unikke og konstant skiftende virksomhedskrav.

Knoll har repræsentationer i hele verden. Knoll har udstillingslokaler og forhandlere i alle større byer i Europa. I Nordamerika har Knoll et netværk med mere end 300 forhandlere, som understøttes af 100 udstillingslokaler og regionale kontorer.
I Latinamerika og Asien betjenes Knolls kunder af selvstændige franchisetagere. Knoll har produktionsanlæg i Foligno og Graffignana i Italien, East Greenville i Pennsylvania, Grand Rapids og Muskegon i Michigan (USA) samt i Toronto i den canadiske delstat Ontario.

Knoll er den første leverandør af kontormøbler globalt, som er certificeret i henhold til ISO 9000 og ISO 14001. I Europa er Knoll certificeret i henhold til ISO 9001/2000, i Nordamerika i henhold til ISO 9001.

Side af Knoll International


De vigtigste designs