• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Det gode køkken

Når maden er klar, bliver skærebrættet fra Rosendahl til en serveringsbakke. Det præsenterer kød, ost og frugt på en smuk og harmonisk måde.

Gå til produkter

Enten sammen med venner, alene som en overraskelse til den elskede eller med hele familien-madlavning er specielt til særlige lejligheder som jul eller fødselsdag langt mere end blot tilberedning af mad. Det er en hyggelig sammenkomst, hvor der prøves noget nyt og nydes efterfølgende. Med det rigtige køkkengrej bliver ikke kun maden, men også madlavning til "Haute Cuisine".

Køkkengrej af høj kvalitet, fine køkkentekstiler og smukke serveringsløsninger

Mærker som Fiskars, Iittala og Eva solo tilbyder ikke kun passionerede kokke, men også entusiastiske begyndere et solidt grundlag. Dygtige og praktiske køkkenassistenter af Joseph Joseph og KitchenAid inspirerer dig til at lave helt nye kreationer.

Oplev forskellen med en gryde af høj kvalitet og jævn varmefordeling, en belagt pande eller med de funktionelle, varmebestandige køkkenassistenter. Takket været værdifulde erfaringer af professionelle kokke, tilbydes ikke kun komfort ved madlavning i hverdagen, de har også en lang levetid og et godt gennemtænkt design, der harmonisk kombinerer funktionalitet og optik. Lad dig inspirere af vores temaverden omkring det fine køkken!

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper