• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Påskegaver

Banner – påskegaver

Påskegaver: Forårsfornemmelser

Påskegaver er fantastiske til at øge forventningerne til den varme sæson. Gaveidéer til foråret kan derfor være mere farverige, muntre og usædvanlige end i de koldere sæsoner. Det diskrete strejf af lysegrøn gør puder, tæpper og lignende gaver til hjemmet endnu mere indbydende. Hvis du er til det mere usædvanlige, vil du måske kunne lide sjove eller skøre gaver, der giver den varme sæson et særligt udtryk. Se dig omkring i vores shop, og opdag mange smukke påskegaver, der med sikkerhed giver dig forårsfornemmelser.

Påskeharen kommer med gaver til børnene
Det er vældig sjovt for børn at lede efter gemte æg, som påskeharen kan have efterladt. Hvis påskegaverne skal være lidt større, kan Bunny fra Hoptimist være en idé. Han ligner påskeharen og er en af de påskegaver, børn altid bliver glade for. Det er dog ikke kun børn, der kan lide påskegaver. Voksne er måske til en mere usædvanlig overraskelse, som derfor får en æresplads i hjemmet.

Flyt ind i et hjemligt forår

En sød gaveidé til voksne kan helt sikkert findes blandt Vitras eller Iittalas produkter. Påskegaver i form af glas, tallerkener eller andet service fortryller, mens køkkentilbehør giver varme til ethvert hjem. Fatboy er selvfølgelig en særlig gaveidé, og Lovebirds fra Kay Bojesen Danmark ser fantastiske ud i hjemmet. Med påskegaver som disse i klare og friske farver kan foråret endelig vende tilbage til dit hjem. Det giver et harmonisk farveudtryk, når service, glas og flotte tekstiler til bordet i delikate forårsfarver kombineres med klare farver. Du kan finde mange idéer til påskegaver, som stadig efterspørges flere år senere og kan bruges som et tidløst bord eller boliginteriør i vores shop. Voksne kan også have glæde af små gaver til påske.

Påskegaver i vores interiørshop – dine fordele