• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Opbevaring

Iittala: Leimu, Menu, Vakka

Gå til produkter

Lyder det bekendt? CD'er, der ligger i hjørnet, magasiner, der hober sig op, og legetøj spredt ud over gulvet. Kort sagt, ting og sager er kilden til rod og uorden. Nu er det tid til at rydde op. Det kan du gøre ved hjælp af vores opbevaringskurve, -kasser, -æsker og -beholdere. De er overraskende anvendelige og kan give opbevaringsplads uden at forstyrre det samlede indtryk af din bolig. Hvis opbevaringsæsken er udstyret med et låg, kan du gemme de små dagligdagsting. Med lidt fantasi kan opbevaringskurve og -æsker blive et elegant blikfang, som du ikke behøver at skjule.

Smarte redskaber til at holde orden i hjemmet

Til små genstande, f.eks. billeder og dokumenter, kan du ikke undvære opbevaringsæsker og -kurve. Organiserne og æskerne fra Muuto eller Koziol er perfekte til opbevaring af små genstande. Kurvene fra Ferm Living og Menu er store nok til puder og tæpper. Wire Basket kan endda bruges som et ekstra bord, hvis du tilføjer den matchende træbakke. Ved hjælp af små opbevaringsbeholdere og -æsker fra f.eks. Iittala kan du organisere badeværelset og holde styr på dine smykker og din kosmetik. Se vores udvalg af opbevaringsløsninger, som kan hjælpe dig med at holde hjemmet ryddeligt.

Vil du gerne have mere opbevaringsplads i hjemmet? Vi har sammensat nogle idéer til dig i vores blog "Indretning: 7 tips til mere opbevaringsplads".

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper


Blogartikler