• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Indretning af kontoret: praktiske ideer til hjemmekontoret

Arbejde inden for dine egne fire vægge: Med det moderne arbejdskoncepthjemmekontor flytter arbejdslivet i stigende grad ind i din egen lejlighed. Udfordringen er at skabe et kreativt arbejdsområde, hvor du kan være produktiv uforstyrret. Samtidig skal arbejde og opholdsrum være adskilt visuelt fra hinanden, så du kan forlade arbejdet efter arbejde. Vi viser dig, hvordan du kan udnytte dit rum optimaltkontormøbler og specieltkontortilbehør

Hvis du har din egen plads til undersøgelsen, skal du overveje dig selv heldig. I mindre lejligheder bruges stuen eller soveværelset ofte til dette. Spørgsmålet om møbleringsstil opstår også: klassisk-traditionel eller foretrækker du moderne-funktionel?

Opret undersøgelsen i dine egne fire vægge - sådan fungerer det:

#undersøgelse - hvad der betyder noget
#arbejdsplads i stuen eller soveværelset
#ordre og stemning med det rigtige tilbehør

Indretning af en undersøgelse - hvad der betyder noget

Med dit eget studie kan du være sikker på en rumlig adskillelse mellem arbejde og privatliv. Der er ingen distraktioner under arbejdet, efter arbejde kan du slappe af. Ikke desto mindre: For at skabe en optimal arbejdsatmosfære er der et par punkter at overveje. Forudsætninger for koncentreret og produktivt arbejde er gode lysforhold, en behagelig stuetemperatur, frisk luft og ergonomiske, komfortable møbler.

Det rigtige lys

Hay – Noc Light bordlampe i hvid
Artemide Tolomeo – Pinza klemmelampe, sølvfarvet aluminium
90 Mini Mini LED bordlampe fra Anglepoise i black / black
Artemide - Tolomeo Tavolo, sort (uden beslag)
Tip bordlampe fra Muuto i sort
 
 

Dagslys er det bedste lys. Placer derfor dinskrivebord tæt på vinduet.bordlampe er velegnet som støtte til sollys og til senere timer ved skrivebordet. Når du køber din lampe eller en lyskilde, skal du være opmærksom på etiketten Lumen (lysstrøm). Eksperter anbefaler, at belysningen på skrivebordet er mere end 600 lumen. Den lyse farve spiller også en rolle. Jo lysere og koldere en lampe skinner, jo mere fremmer lyset koncentration. Varmt lys betragtes derimod som afslappende. Neutral White ( 3. 000 til at 5. 000 Kelvin) eller dagslys hvid (fra 5. 000 Kelvin) lamper er derfor det bedste valg for husligt arbejde.

Tolomeo Micro Bicolor bordlampe fra Artemide på skrivebordet

Den italienskeArtemide præsentererTolomeo lampe med dens fleksible samlinger, drejearm og roterende lampeskærm. Den kan tilpasses individuelle belysningskrav og fås som ekstraudstyr med en bordklemme. Du finder også ekstremt fleksible skrivebordslamperAbsolut Lighting,Flos ogLuceplan

Skrivebordet korrekt

Orienteringen på skrivebordet er baseret på pc'en og forekomsten af lys. Blænding på skærmen kan trætte øjnene og føre til fejl. Med den rigtige siddeposition kan du undgå blænding. I bedste fald kommer forekomsten af lys fra siden.

Ergonomiske og komfortable kontormøbler

Dem, der har plads nok, er forkælet for valg. Producenter somHansen-familien ogMüller Möbelfabrikation producerer moderne, venlige møbler, der er lyse med hinanden, men også i kombination med møbler fra andre producenter resulterer i et moderne image. Med sit design til Remix Collection puster Gesa Hansen ånden fra svundne dage i moderne, funktionelle møbler. Altid et emne: lagerplads. Kombinationen af opbevaringsmuligheder, kompakt form og enkel elegance gørRemix Collection Desk noget særligt.

Müller Möbelwerkstätten tilbyder også lagerplads gennem skuffer med.StudioDesk by Bluelounge er fuldstændig designet til brug af elektroniske enheder: kabler og forbindelser til bærbare computere, mobiltelefoner og andre enheder forsvinder inde i skrivebordet, og et integreret multiple-stik sikrer tilstrækkelig strømforsyning. Enhver, der tilbringer meget tid på hjemmekontoret, skal tage dette i betragtning, når de opretter deres kontor: MedWorks Desk String udviklet et højdejusterbart bord, som du kan enten sidde eller stå ved kan arbejde. Med et tryk på en knap kan du justere bordet til din højde og siddende eller stående stilling på få minutter. Takket være sit lyse udseende ser det innovative skrivebord let ud på trods af sin elektronik og passer diskret ind i.

Occo bordet af Wilkhahn, eg
Journal skrivebord fra Normann Copenhagen i sort
Pyramid 140 x 75 cm af Hay i sort / matlakeret eg
Works højdejusterbart bordstel fra String i hvid
Georg skrivebord (fire ben) fra Skagerak i eg
 
 

Nogle gange skal en undersøgelse repræsentere. Hvis du kan lide det mere eksklusivt, er du kommet til det rette sted påZanotta ogVitra.bordet er svaret på spørgsmålet om, hvad der gør et skrivebord særligt sofistikeret og stilfuldt: et reduceret design, en overflade lavet af mørkt hudlæder og en hylde med en skrå åbning.Compas Direction table er den nye udgave af en klassiker afJean Prouvé fra 1953: Med sine slanke former, glatte overflader og asymmetriske ben er det indbegrebet af godt 50'ers design - egenskaber, der også kvalificerer Compas Direction-bordet til moderne ophold. Sådan bliver undersøgelsen en erklæring. Ud over etskrivebord er valget afkontorstol vigtigt.

Ergonomisk stol til ophold og arbejde

Form kontorstol fra Normann Copenhagen i sort / aluminium
 
 

Hay tilbyder medAbout A Chair Collection især lette, moderne modeller, der ikke er de første, der minder dig om kontor og arbejde - funktion, komfort og æstetik i sin enkleste form. Situationen er den samme medPro 6 stole fra Flötotto.MedaPal kontorstol fra Vitra bordstol, som du under ingen omstændigheder kan gå galt med. Den kombinerer intelligent teknologi med høj siddekomfort og bærer ergonomi-tætningen.Allstar kontorstol fra Vitra ligeledes klassisk udstyret, men med et mere originalt design. Stolene iID Chair Concept ogAluminium Group er ideelle til en undersøgelse med ledende kontoregenskaber takket være deres ædle materialer og et eksklusivt look.

Vitra MedaSlim stol

tilbyder lagerplads. Med en modulær struktur kan de tilpasses de rumlige muligheder og få mest muligt ud af lidt plads til opbevaring og opbevaring af kontorredskaber. String er mesteren i reolsystemer. Over tid har producenten udvidet sit hylderepertoire med en lang række moduler. Skydedørskabe og skuffekasser gør det muligt at holde tingene pæne visuelt. Takket være det integrerede foldebord kanString reol system en alt-i-et kontor løsning. Hyldesystemet fås også isort,eg,valnød ogbirk.

Stitz skammel af Wilkhahn, kork / sort
Wilkhahn bænkesæde, orange-rød
Stand-Up skammel af Wilkhahn, bronze
 
 

Tip: Du kan nemt erstatte gamle, grå mapper medfarverige modeller. Opstillet ic mappehylde af linea1 er et venligt billede.

Opret en arbejdsplads i stuen eller soveværelset

Med praktiske møbler kan hjemmekontoret også opstilles i stuen eller soveværelset for at spare plads uden megen anstrengelse. Dette er nyttigt, hvis du ikke har dit eget værelse, eller hvis du kun har brug for dit arbejdsområde til private formål.

Som et stykke træ udskåretVores anbefalinger til dig:Skriveborde, sekretærerSe nu!

Secretary er særligt kompakte og tilbyder lagerplads gennem skuffer, udtrækspaneler og dobbeltgulve. Nogle sekretærer kan foldes op efter arbejde, for eksempelFlatmate Secretary fra Müller Möbelwerkstätten, svarende tilFlatframe ogFlatbox. Når arbejdet er udført, lukker du blot sekretæren og hjemmekontoret ”forsvinder” på kort tid. De kompakte, slanke løsninger gør det muligt at begrænse arbejdsområdet til en lille mængde plads uden at fjerne komforten i opholdsrummet og dig til afslapningen. ProducentenMüller Möbelfabrikation producerer ikke kun smarte kontormøbler, men ogsåmøbler til stuen. Hvis møblerne kommer fra en enkelt pen, kan arbejdsområdet næppe mærkes.

Et simpelt alternativ er enskærm eller rumdeler hvor arbejdsområdet let kan adskilles fra opholdsområdet. Fordelen: bøger og dokumenter kan simpelthen lade sig ligge efter arbejde uden at de er til gene. MensHey Sign medFelt Screen har en meget klassisk rumdeler, finder du Kvadrat kreative løsninger.

 
 

Især når arbejdspladsen er i stuen eller soveværelset, bør kontorredskaber som arkiver, kuglepenne og elektroniske apparater ikke forstyrre billedet. Så sørg for at have lukkede hylder, rum til kabler og skuffer, hvor du kan opbevare små genstande - i bedste fald alt inden for rækkevidde i nærheden af dit skrivebord.

Opret ordre og stemning med det rigtige tilbehør

Et skrivebord, stol og hylde er ikke nok. Der er mange små ting involveret i kontorarbejde. I stedet for at skjule dem bag skabsdøre, kan kuglepenne og værktøj nogle gange præsenteres smukt med det rigtige kontorudstyr. Takket være en lang rækkeopbevaringsbokse, elegante opbevaringsbakker og smarte ordrer, er de vigtigste redskaber altid ved hånden. For en vigtig note er nøgler & Co.opslagstavler eller magnetstrimler ideelle.

Storage Toolbox fra Vitra i mosgrå
Hay – Tool Box i grå
Handy-Box Opbevaringsboks Rig-Tig by Stelton i sort
Værktøjskassen "all you need" fra side by side
 
 

Producenterneferm Living ogDesign Letters har også behandlet emnetkontormøbler og har udviklet deres egne kontorsamlinger til at organisere skrivebordsarbejde derhjemme - ekstraordinære designgenstande, der gør arbejdet til en fornøjelse.

Tip: Undersøgelser viser, at grønt på arbejdspladsen øger produktivitet og koncentration. Den ene eller den anden plante bør ikke mangle hjemme. Oplev de funktionelle og smukkeurtepotter i din Connox-butik!

Hay - blomsterpotte med underkop i M, sort
Hay - Urtepotte med underkop, XL, grå
 
 

Vare fra 26.01.2016

Tags: Kontorindretning, Kontormøbler
Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Kollektioner