Dit smukkeste boligbillede til Connox

Connox søger det smukkeste boligbillede Fullsize

Inspirer os med dit smukkeste boligbillede!

be unique. sådan lyder vores filosofi, der indbyder dig til at indret dig indivisuelt og gøre dit hjem til dit eget univers. Er dine fire væge fyldt med historier, din personlighed og egen stil? Så vis os, hvem du er! Vi vil hænge de ti smukkeste billeder op i vores kontor i centrum af Hannover.

12 % værdikupon til alle deltagere og chance for at vinde et gavekort på 1000 kr.!

Sådan deltager du: Om du tager billeder af køkkenet, soveværelset, opholdsstuen eller entréen er lige meget. Uanset om du har en stilfuld designer lejlighed, bor på landet eller har et vintage paradis - send os et billede af dit hjem i høj opløsning til deltag@connox.dk*. Ved at sende os et billede af din bolig, får du en 12% værdikupon** til din næste Connox ordre og sikrer dig en vinderchance.

Den 12. februar 2018 udvælger vi de smukkeste boligbilleder og vinderen får et gavekort på 1000 kr. Vi vil kontakte vinderen over e-mail.

Her du vil finde alle betingelser for at deltage.

Vi glæder os til at se dine billeder!

Dit Connox-team

?

* Med indsendelsen af billedet accepterer deltageren offentliggørelsen af billedet og de personer, der er afbildet på det på vores sociale mediekanaler (Facebook, Instagram), i vores nyhedsbreve og i vores Connox Magazine på Connox hjemmeside. Deltageren accepter også med indsendelsen af billedet, at han/hun er berettiget til at bruge fotoet i anledning af kampagnen og har fået tilladelse til at bruge billedet.

**OBS: Værdikuponen er gyldig indtil den 30.06.2018 og kan ikke indløses på bøger og produkter af producenterne Belux, Dyson, Fatboy, FERMOB, Kartell, Knoll, Louis Poulsen, Magis, Muuto, Red Edition, Sonos og Vitra. Værdikuponer og rabatter kan ikke indløses samtidig. En kontant betaling af værdikuponens værdi er ikke mulig. Værdikuponen må ikke offentliggøres eller anvendes kommercielt. Det er ikke muligt at indløse værdikuponen bagefter. Indbringelse af domstole er ikke tilladt.