• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Trends og nyheder fra møbelmessen i Milano 2018

Salone Del Mobile og Fuorisalone er blandt de mest spektakulære begivenheder, når det handler om møbeldesign og årets møbeltrends. Den italienske mode metropol tiltrækker alle designkendere fra alle verdens hjørner for at kendte producenter kan præsentere deres nyheder og prototyper til den næste sæson.

Hay Palazzo Clerici - Salone del Mobile Dapper Chair

Typisk italiensk - Salone Del Mobile er sjældent diskret. Årsagen til det er, at dette er hjemsted for mange italienske mærker som Moroso, Seletti, Zanotta eller Alessi, som er kendt for et usædvanligt og eksperimenterende design, samt den særlige flair af mode metropolen selv.

Pop Art renaissance

La Double J Serie fra Kartell

Kraftige farver i rød og grøn - Pop Art prints på møbler, tapeter og tekstiler ses også hos Kartell. Den italienske producent, der primært er kendt for sine talrige plastik kreationer, overrasker med La Double J. serien af J.J. Martin. Fancy retro tekstiler i lyse farver dekorerer Kartell klassikerne i den kommende sæson. Et must-have for alle 60'er og 70'er fans.

Moschino for Kartell

Kartell - Moschino bamse lampe

Udover overraskelser som de nye træstole af Philippe Starck -havde Kartell også et helt særlig højdepunkt for alle mode fans i ærmet. I samarbejde med den italienske mode brand Moschino blev den TOY Teddy lampe med T-shirt inskriptionen "This is not a Moschino Toy" i håndskrift af den amerikanske chef designer Jeremy Scott.

Naturlig skandinavisk

Artek - Tiny Living på Salone del Mobile

Skandinavisk design som altid i naturligt look. Artek viste under Temaet "millimeter papir", hvordan man kan bo stilfuldt i et lille rum med funktionelle og tidløse møbler.

N01 stol fa Nendo for Fritz Hansen

Fritz Hansen præsenterede også reduceret elegance med træstolen N01, der blev designet i samarbejde med det japanske designstudie Nendo.

Hay i Palazzo Clerici

Bernard lænestol af Shane Schneck for Hay

Skandinavisk Understatement møder italiensk elegance i Palazzo Clerici, hvor den danske producent Hay præsenterer derers nyheder indrammet af gyldne spejle og kunstfærdigt dekorerede freskomalerier.

Gubi: Retro-design i 1920er stil

Ikke mindre glamourøs iscenesat - den skandinaviske producent Gubi -første gang repræsenteret i Milano. Dens retro-inspirerede nyheder i Palazzo Serbelloni fra det 18. århundrede.

Highlights fra Salone del Mobile 2018 i billedegallerien

Reservér messenyhederne nu!

Gå på opdagelse i interiørshoppen og find mange flere messenyheder. Hved du allerede, hvad du kunne tænke dig? Kontakt os og reserver og forudbestil dine favoritter i dag Kundeservice.

Vare fra 25.04.2018

Alle varer fra denne kategori News & Trends

Kollektioner