Vitra – Environmental Enrichment kanvastryk

Kollektionsbanner – Vitra – Environmental Enrichment paneler – banner


Farverig kanvasgrafik

Alexander Girard var en alsidig og dygtig arkitekt og designer af møbler og tekstiler, boligindretning, grafisk design, udstillingsdesign og industrielt design. De grafiske paneler fra Vitra viser den amerikanske designers fantastiske alsidighed og dygtige grafiske udtryk.

Muntre farver og mønstre, abstrakte og geometriske former eller unikke farvekonstellationer: Dette er Alexander Girards verden. Arkitekten og designeren Alexander Girard har haft en afgørende indflydelse på efterkrigstidens design i USA. Han fokuserede i sit arbejde navnlig på tekstiler. Her udviklede han sin kærlighed til farver, strukturer og grafiske mønstre. Hans designs såsom kanvasgrafikken udgør et værdifuldt supplement til Vitras kollektion af tilbehør.

Under sine rejser har Girard med stor begejstring indsamlet tekstiler fra hele verden. De har været hans helt store kilde til inspiration. Ved første blik har hans design derfor en høj genkendelighed, hvilket også gælder for Vitras kanvasgrafik fra Environmental Enrichment kollektionen: de klare farver og den høje grafiske kvalitet ikke har mistet deres relevans i dag.

Siden 1971 har Alexander Girard har udviklet printteknikken til sine stofpaneler til kontorer for at gøre dem mere behagelige at opholde sig i. Resultatet: Environmental Enrichment panelerne. Her har designeren foretrukket at arbejde med abstrakte grafiske mønstre eller figurative elementer som kærlighed, komfort, frihed osv. De store vægpaneler er med deres forskellige og inspirerende motiver ofte blevet anvendt i private boliger.

Den nye udgave af Environmental Enrichment panelerne fra Vitra er lavet af print på kanvas af den bedste kvalitet i forskellige størrelser. Kanvastrykkene fra Vitra er monteret på en plade, som er nem at hænge op, og som pynter både i hjemmet og på kontoret.