Vitra – Home Stories til vinter

Vitra - Home Stories til vinteren 2018/19
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Home Stories: Hjemme i vinteren

Hvert hjem afspejler beboernes karakter og personlighed. De unikke collager, som er karakteriseret ved at være konstante og under forandring, gør os gang på gang til ophavsmanden til historien om vores eget hjem.

Det er et koncept, der er blev fulgt af Vitra og hans designere i flere generationer begyndende med Charles og Ray Eames, Jean Prouvé og Verner Panton op til nutidens designs af Ronan og Erwan Bouroullec, Hella Jongerius, Jasper Morrison og Edward Barber samt Jay Osgerby.

I vinter 2018/2019 lægger Vitra fokus på fire indretningsstile og tre rum. De fire forskellige indretningsstile bliver vist gennem individuelle Home Stories, der retter blicket mod tre rum. Spisestuen, kontoret og stuen er fokusset denne vinter. Til spisestuen lancerer Vitra Plate Dining Table.
Designet af Vitra Plate Dining Table kendetegnes af glatte overflader, afrundede kanter og afbalancerede proportioner, der passer godt sammen med hinanden for et tidløst og elegant udseende.

Til kontoret fås Eames Lounge Chair nu også tilgængelig i sapele mahognitræ, og lænestolene Repos og Grand Repos har fået et nyt betræk kaldt for "Mello". Du kan se andre møbler og andet tilbehør til stuen i Home Stories til vinteren fra Vitra.