• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Nardi

Nardi er en italiensk familievirksomhed specialiseret i høj kvalitet udendørs møbler til bolig og kontrakt brug. Hvert produkt er fremstillet for at give brugeren den højeste komfort og maksimal afslapning.


Oplev alle kollektioner og serier fra Nardi

Italiensk producent af havemøbler

Nardi er en italiensk familievirksomhed specialiseret i høj kvalitet udendørs møbler til bolig og kontrakt brug. Hvert produkt er fremstillet for at give brugeren den højeste komfort og maksimal afslapning. Original design, ergonomi og modstand mod forvitring er hovedtræk ved Nardis produkter.

Materialer som harpiks, aluminium, syntetisk stof og glas anvendes i produktionen for at gøre møblerne robuste og holdbare. Derudover sørges der for at sikre, at de er genanvendelige, og at produktionsaffald genanvendes. Nardi fremstiller sine møbler 'Made in Italy' på forskellige steder i Italien, som opfylder høje standarder med hensyn til plante- og miljøteknologi.

Takket være deres moderne design, bredt produktsortiment, fleksibilitet og brugervenlighed er Nardi udendørs møbler egnet til både private haver og offentlige områder som caféer og hoteller.

Side af Nardi