• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Northern

Northern blev grundlagt i 2005 og har siden etableret sig som en lille dynamisk skandinavisk virksomhed med speciale i design og fremstilling af lamper.

Oplev Northern


Oplev alle kollektioner og serier fra Northern

Northern blev grundlagt i 2005 og har siden etableret sig som en lille dynamisk skandinavisk virksomhed med speciale i design og fremstilling af lamper. Northern udvikler designerlamper til forskellige stemninger inspireret af den enestående nordiske natur, kulturen og samfundet og det karakteristiske naturlige lys.

Virksomheden leverer sine produkter til kommercielle projekter og forhandlere i mere end 30 lande – altid med udgangspunkt de samme grundlæggende værdier. Northern afspejler virksomheden: Det er en ung, sjov, munter og målrettet lampevirksomhed, som anvender sin lampeportefølje til at repræsentere og fremme glæden ved kreativt design og den nordiske geografiske og kulturelle arv på den internationale designscene. Oprindelsesstedet forklarer valget af virksomhedens navn: Northern – inspireret af virksomhedens beliggenhed på toppen af verden i Norge.

Northern er et kommercielt centrum for designere. De ansvarlige for udviklingen af disse designerlamper tæller både unge nye talenter og anerkendte designere. Til trods for deres forskelle i erfaring har vores designere én ting til fælles: De er ildsjæle, som er fascineret af lysets stemningsskabende potentiale.

Side af Northern


De vigtigste designs