• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Pulpo

Det unge møbel-brand Pulpo blev stiftet i 2006. Siden er Pulpo blevet kendt for sine moderne og farverige møbler og boligtilbehør. Pulpo har fra starten samarbejdet med anerkendte designere og arkitekter fra hele verden.


Det unge møbel-brand Pulpo blev stiftet i 2006. Siden er Pulpo blevet kendt for sine moderne og farverige møbler og boligtilbehør. Mosaic, Ender og Drop var de første design, der gjorde Pulpo til et populært brand blandt besøgende og kunder på nationale messer. Møbelproducenten har udvidet sit produktsortiment kraftigt og er i dag ikke blot kendt i Tyskland for sine innovative og funktionelle idéer, men også internationalt.

Pulpo har fra starten samarbejdet med anerkendte designere og arkitekter fra hele verden. Således udvikles der hele tiden nye ideer til unikke boligtilbehør, lamper og møbler. Pulpo produkterne overbeviser med deres tidløse design og uovertrufne funktionalitet. Der lægges stor vægt på produkternes kvalitet. Den familiedrevne virksomhed er baseret i Lörrach, en by i det sydvestlige Baden-Württemberg, og virksomheden producerer udelukkende i Europa.

Side af Pulpo