• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Radius Design - Puro

Radius Design – Puro kollektionen – banner

Enkelt og rent design: Puro kollektionen fra Radius Design er en serie enkle og pålidelige badeværelsesprodukter. Seriens store udvalg sikrer, at du kan finde det perfekte produkt til næsten ethvert formål i badeværelset.

Puro kollektionen fra Radius Design vækker begejstring med sit afdæmpede design og sine rene linjer. Men Michael Rösing, som står bag designet af Puro kollektionen, har bestemt ikke glemt hensynet til det praktiske:

Alle produkterne i Puro kollektionen fra Radius Design er fremstillet i pulverlakeret aluminium og er brede og flade i formen, hvilket betyder, at de er rengøringsvenlige og rustbestandige. Med Puro kollektionen fra Radius Design kan du nemt indrette dit badeværelse, så alle elementer passer sammen: Serien omfatter et stort udvalg af håndklædestænger til montering på væg og vask, knager, toiletrulleskab, toiletrulleholder, toiletbørste og badeværelsesskab – her mangler ikke noget!Designet med de rene linjer gør, at Puro passer til forskellige indretningsstile – fra moderne og enkelt til naturligt og hyggeligt.