Montana
Montana

Montana

Den danske møbelproducent Montana blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og er stadig en familiedrevet virksomhed. Producenten er et af de førende virksomheder inden for modulære hyldesystemer til dit eget hjem eller kontor.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Fleksible hyldesystemer i inspirerende farver

Den danske møbelproducent Montana blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og er stadig en familiedrevet virksomhed. Producenten er et af de førende virksomheder inden for modulære hyldesystemer til deres egne fire vægge såvel som offentlige områder som kontorer.

"Godt design kræver ærlighed og respekt." Peter Lassen

Peter Lassen designet det ikoniske Montana reolsystem. Virksomheden ledes nu af hans søn Joakim Lassen. Produceret i vores egen fabrik i Danmark skiller reolsystemet sig frem for alt gennem den store farveudvalg. Det fleksible system passer perfekt i ethvert miljø og kan designes individuelt. Montana efterlader kreativ frihed og kan være et udtryk for personlig stil. Foruden hyldesystemet er bord- og stoleserier af Arne Jacobsen, Verner Panton og mange andre anerkendte designere en del af Montana-kollektionen.

Side af Montana


Designer