• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Montana

Den danske møbelproducent Montana blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og er stadig en familiedrevet virksomhed. Producenten er et af de førende virksomheder inden for modulære hyldesystemer til dit eget hjem eller kontor.


Oplev alle kollektioner og serier fra Montana

Fleksible hyldesystemer i inspirerende farver

Den danske møbelproducent Montana blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og er stadig en familiedrevet virksomhed. Producenten er et af de førende virksomheder inden for modulære hyldesystemer til deres egne fire vægge såvel som offentlige områder som kontorer.

"forudsætning for et godt design er ærlighed og respekt." Peter Lassen

Peter Lassen designet det ikoniske Montana reolsystem. Virksomheden ledes nu af hans søn Joakim Lassen. Produceret i vores egen fabrik i Danmark skiller reolsystemet sig frem for alt gennem den store farveudvalg. Det fleksible system passer perfekt i ethvert miljø og kan designes individuelt. Montana efterlader kreativ frihed og kan være et udtryk for personlig stil. Foruden hyldesystemet indgår bord- og stoleserier af Arne Jacobsen, Verner Panton og mange andre anerkendte designere i Montana-kollektionen.

Montana og EU-miljømærket

Siden virksomhedens første miljøprojekt med Miljøstyrelsen i 1992 har Montana fokuseret på at forbedre sin miljøvenlige produktudviklingspraksis. Anskaffelsen af det anerkendte EU-miljømærke for kerneprodukterne Montana System og Montana System CO16 samt Montana Free-produktlinjen er en vigtig milepæl i virksomhedens historie.

Montana er en af de første danske møbelproducenter, der har modtaget den officielle EU-miljømærke. Når man udvikler EU-miljømærkekriterier for produkter, er der fokus på hele produktets livscyklus, fra råstofudvinding gennem produktion til distribution og bortskaffelse.

"denne certificering var meget vigtig for os, og vi har arbejdet for den i lang tid, og jeg er meget glad for, at Montana er en af de første møbelproducenter i Europa, der har opnået dette, fordi jeg ser bæredygtighed som en integreret del af vores ansvar som Producenter i Danmark - virksomheder bedømmes ikke længere efter fortjeneste eller international placering - i stedet bedømmes de efter det fodaftryk, de efterlader, og det er derfor, vi altid arbejder med høje kvalitetsstandarder for at sikre, at vores møbler vil vare i generationer. " Joakim Lassen.

Side af Montana


De vigtigste designs