• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret
Dan Yeffet - 1 til 1

Dan Yeffet

Israelsk møbel- og objektdesigner

Dan Yeffet blev født i Israel i 1971 og studerede industrielt design på Bezalel Academy School of Art and Design i Jerusalem. Efter eksamen der flyttede han til Holland, hvor han studerede industri- og produktdesign. Derefter grundlagde han sit første studie i Amsterdam, før han flyttede til Paris i 2005 for at arbejde og bo der den dag i dag.
Dans arbejde kombinerer traditionelt håndværk med avanceret teknologi, primært beskæftiger sig med genstande som møbler, lys, glasskulpturer og kunstgenstande. Hans designs kan beskrives som innovative, enkle, men med en stærk karakter.
Da han blev bedt om at definere sit eget arbejde, svarede Dan:
Definitioner sætter os grænser. Jeg ville beskrive mig selv som en opdagelsesrejsende og en eventyrer. Det bedste ved design er, at alt er muligt - drømme kan realiseres, og råvarer bliver noget personligt. Dan Yeffet

Hans designs er nu blevet udstillet i forskellige museer og er allerede blevet tildelt adskillige priser. I 2012 vandt han Grand Czech Design Award som Årets Designer samt ELLE Decor internationale designpris.

Side af Dan Yeffet


Brands