• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Doris GassmannDoris Gassmann

Doris Grassmann betragter design som en væsentlig del af livet, hvor designet virkeliggøres gennem kunsthåndværk – det er sådan, hun realiserer sine idéer. Designeren, der er født i delstaten Hessen, arbejder med smykker, kunsttryk og webdesign samt tekster og byplanlægning.

Doris Gassmann har fremstillet smykker siden 1978. Gennem alle årene har hun afprøvet mange facetter af kreativ produktion, hvor guldsmedesiden har været en del af dette, omend den mest konsekvente del. Gassmanns smykker har ændret sig meget gennem årene, eftersom det at udforske nye aspekter af fremstillingen og designet af smykker har været vigtigere for hende end muligheden for hele tiden at blive anerkendt.

Gassmann interesserer sig for den emotionelle værdi i de ting, hun skaber. De følelser, hun skaber. Den film, der spiller for betragterens indre øje, de associationer, hendes værker giver anledning til, den indre rejse til et sted præget af glæde og velvære... Ren formalisme keder hende. Hun har sin helt egen stil og sine helt egne favoritmaterialer og teknikker.

Ud over smykkedesign laver Doris Gassmann kunsttryk og webdesign og har fundet interesse i at skabe tekster. Den tyske designer arbejder også med byudvikling og -planlægning af hendes hjemby, Ortenberg.

Side af Doris Gassmann


Brands