Foster + Partners

Foster + Partners

Foster + Partners er ét af de mest innovative arkitektfirmaer og bureauer for integreret design i verden. Studiet, der er grundlagt af den berømte arkitekt Sir Norman Foster, arbejder interdisciplinært.

Siden grundlæggelsen i 1967 har Foster + Partners arbejdet på at fastholde en bæredygtig tilgang til design: Alt fra grundplan til møbler bør komme fra samme sted, for at man kan opnå perfekt harmoni og formal tidløshed. Alt efter omgivelserne designer Foster + Partners individuelle løsninger, som de ofte når frem til ved hjælp af den mest moderne teknologi.

Ud fra princippet om 'integreret design' arbejder designere og ingeniører sammen fra begyndelsen af ethvert projekt, så de kan kombinere deres viden og skabe raffinerede, bæredygtige løsninger. Gennem mere end fire årtier har Foster + Partners altid leveret banebrydende løsninger og arbejdet inden for mange forskellige discipliner, således at studiet i dag kan forene design og arkitektur som næppe nogen anden. Siden grundlæggelsen har Foster + Partners modtaget over 600 priser og vundet mere end 100 licitationer.

Studiet, som har hovedsæde i London, har i dag afdelinger i hele verden. Blandt arkitekt- og designbureauets kendteste byggeprojekter kan nævnes Red Dot Design Museum i det forhenværende kedelhus i en gammel kulmine i Essen, Tyskland, Commerzbank Tower i Frankfurt am Main, ombygningen af Rigsdagen i Berlin (glaskuplen med de fritbærende gangbroer), London City Hall og genopførelsen af Wembley Stadium i London - for blot at nævne nogle få eksempler. Siden begyndelsen af det 21. århundrede har Foster + Partners primært haft ansvaret for byggeprojekter i De Forenede Arabiske Emirater.

Side af Foster + Partners


Brands