• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Isa Glink

Isa Glink

Tysk designer i tekstilsektoren

Isa Glink er en tysk designer, der studerede ved Royal College of Art i London og University of Applied Sciences i Hamborg. Siden 2002 har hun været kreativ direktør for Kinnasand, et Kvadrat-mærke.

Før hun flyttede til Kinnsand arbejdede hun som designchef i tekstilsektoren og internationalt som designer og trendkonsulent inden for indretningsdesign og mode. Parallelt med sit arbejde som kreativ direktør i Kinnasand var hun lektor i tekstildesign ved JAK-akademiet i Hamborg. Hun har undervist og afholdt seminarer og workshops i forskellige andre akademiske institutioner, herunder Museum for Kunst og Industri Hamborg og den internationale designudstilling blickfang i Hamborg.

Isa Glinks samlinger har vundet adskillige nationale og internationale designpriser, herunder German Design Award, ICFF Editors Award, Design Award fra Forbundsrepublikken Tyskland og red dot design award. Det har også modtaget Interior Innovation Award flere gange, inklusive prisen "Best of Best" i 2013 for sin UNFOLD-samling.

Side af Isa Glink


Brands