• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

OntwerpduoOntwerpduo

Farve og charme kombineret med funktion og teknologi

Et fuglebur, hvor du svinger frit, lys, der deler sig som træer eller et bord, som du kan lege med klinkekuler: Den fantastiske verden af Ontwerpduo stammer fra samarbejdet og kemi mellem Tineke Beunders og Nathan Wierink. Designerne lærte hinanden at kende under deres studier, og hvad der begyndte som en duo er i dag et af de mest berømte designstudier i Holland.

Tineke kan lide at tænke tingene lidt anderledes ved at udtænke nye funktioner til hende og i vid udstrækning ignorere praktiske eller tekniske begrænsninger. Ofte er disse ting i en form, der synes umulig - indtil Nathan bliver involveret. Med ham viser Tinekes ideer sig at være gennemførlige. Resultatet er produkter, der har en kvindelig og en mandlig side. Farve og charme i forbindelse med funktion og teknologi.

Ontwerpduos lokaler er placeret på stedet for en tidligere Philips-fabrik i Eindhoven. En del af produktionen til deres egen produktion og for andre kendte producenter udføres der, og resten produceres så tæt som muligt på hjembyen: mest i Holland, men aldrig uden for Europa.

Side af Ontwerpduo


Brands