Raul Barbieri


Filter

Raul Barbieri

Raul Barbieri blev født i Milano i 1946. I 1972 startede han at læse arkitektur på det Polytekniske Universitet i Milano. Under sine studier mødte han Giorgio Marianelli, som på det tidspunkt arbejdede for designvirksomheden Ollivetti under ledelse af Ettore Sottsass. Sammen grundlagde de et arkitektur- og designerfirma i Milano.

Siden 1989 har Raul Barbieri arbejdet i sit eget designstudie i Milano. Han blev navnlig kendt gennem sit projekt med terrassehuse, som blev præsenteret på Compasso d'Oro samt på ADI Design udstillingen i London.

Hans uophørlige forskningstrang førte til samarbejde med forskellige designskoler som Ecole Supérieure de la Création Industrielle "Les Ateliers" i Paris og Instituto de Europeo Di Design i Milano.

Hans interesse for "World of Living" har fået ham til at samarbejde med leverandører som Acerbics International, Alivar Galleri, CiDue, Magis, Ycami, Rexite, Tronconi og Zucchetti.

Ud over Good Design Award, Form Design-prisen og Design Plus er Barbieri blevet hædret med talrige andre internationale designpriser.

Side af Raul Barbieri