• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Stefan Borselius

Stefan Borselius

Stefan Borselius er født i 1974 i Malmø. Efter tre år i mesterlære i et møbelsnedkeri studerede Borselius først møbeldesign i to år på Stenebyskolan og arbejdede efterfølgende som konservator. I 2002 blev han kandidat fra Konstfack i Stockholm og kort efter sluttede han sig til designerteamet hos den svenske producent Blå Station. Designteamet betragtede Stefan Borselius som tænkende og lytteren, der opvejede fordele og ulemper og valgte sine med omhu som udtryk for sit design.

Sammen med Fredrik Mattson skabte Borselius populære designermøbler for Blå Station, f.eks. Snooze loungestolen, Level bord serien og den stabelbare Sting stol. Det unge designerteam modtog den eftertragtede Red Dot Design Award samt fem andre priser for Sting stolen.

Stefan Borselius er imidlertid lige så imponerende, når han arbejder alene. Med den usædvanlige Peekaboo loungestol, som Borselius designede for Blå Station, viste den unge arkitekt, at han har sin helt egen stil. Hans design kan tolkes som et forsøg på at gøre den uforenelige kontrast mellem tradition og modernisme harmonisk. Borselius siger selv om sit arbejde: 'Jeg ønsker at give traditionelle møbler nye former og funktioner og at skabe møbler til traditionelle mennesker i en ny tid.'

Side af Stefan Borselius