Troels Øder HansenTroels Øder Hansen

Godt design siden den første skoledag

Troels Øder Hansen er en københavner-designer med mange års erfaring inden for møbler, produkt- og rumdesign. Hans designkarriere begyndte på hans første skoledag. På Vidar-skolen og på Holbæk Art Folk School deltog han i kurser om håndværk, hvor han fik sin første erfaring med forskellige materialer og kunstarter. Efter eksamen studerede han på Det Kongelige Danske Kunstakademi og modtog sine mestre i 2004.

Troels Øder Hansens sætter pris på design med en tydelig idé, helst med klare, nye og overraskende tanker. Det er imidlertid ikke klart, hvad der udgør "godt design". Den består altid af en tanke eller en idé, der manifesterer sig i et fysisk objekt, der også altid er i en sammenhæng. Kombinationen af disse elementer kan være meget forskellig i designet, og derfor forsøger han altid at tilpasse sig de givne betingelser.

"Jeg finder stor tilfredshed med processen, når en ny idé udvikles, fra koncept til fysiske modeller. Der er en grundlæggende udfordring i enhver fase af design og konceptudvikling. Jeg prøver at udfordre mig selv og altid prøve at nye ting at lære at forbedre mig selv. "

Side af Troels Øder Hansen


Brands