Willi Glaeser


Filter 

TMP – visitkortholder TMP – visitkortholder 36,50 kr. *TMP – Paper Collector TMP – Paper Collector, Compact 365,00 kr. *TMP – Paper Collector TMS Paper Collector, Full Size 440,00 kr. *TMP – Paper Collector TMP – Paper Collector, Compact, sort 365,00 kr. *
Willi Glaeser

Hele mit liv handler om at udvikle produkter – jeg elsker at begynde der, hvor der ingenting er. Der er mange gode grunde til at starte den kreative proces. For mig er der typisk et behov i starten, der stadig ligger skjult. Og så er der ideer, mange ideer og samtaler, og efter noget tid – det kan være timer eller år – opstår et nyt, interessant produkt."

Willi Glaeser var allerede tredje generations tømrermester og administrerende direktør for Glaeser AG's værksted, da han skabte det i dag internationalt kendte, schweiziske møbelbrand wogg i 1981 sammen med sin fætter Otto Glaeser. Navnet wogg er kombinationen af de to fætres initialer.

Samtidig designede Willi Glaeser også sine egne objekter, der blev en stor succes. Et godt eksempel på dette er uden tvivl Paper Collector, som er designet af Glaeser i 1989, og som i dag sælges internationalt af Thomas Merlo & Partner AG.

Side af Willi Glaeser


Brands