• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Dwenger

Den Hamburg-baserede producent Dwenger står for kvalitet og enestående design. Med lidenskab & ambition udvikler Jonas, Johanna og Christian Dwenger høj kvalitet og eksklusive designprodukter.


Design af høj kvalitet fra Hamborg

Den Hamburg-baserede producent Dwenger udvikler og producerer designprodukter af høj kvalitet med hanseatiske kvalitetsstandarder. Dine produkter er kendetegnet ved maksimal funktionalitet og det fineste design. Levetid, tidløs skønhed og miljøbevidsthed er værdier, der konsekvent hører til virksomhedens filosofi.

"Vi har været forpligtet til vores Hamburg-tradition siden 1601 og lever typiske Hamburg-værdier."

Familiehistorie Dwenger - tæt forbundet med Hamborg

Dwenger-familiens historie går tilbage til 1601 og er tæt knyttet til Hamborg. Oprindeligt producerer virksomheden kun sofistikerede produkter til forskellige virksomheder inden for luftfart, medicinsk teknologi, maskinteknik og elektrisk industri. Børnene til Christian Dwenger, datter Johanna og søn Jonas har også været i virksomheden i flere år. Sammen med deres far grundlagde de to søskende Dwenger Design Manufaktur, et firma, der fremstiller designprodukter til daglig brug, der skal gøre livet lidt smukkere og behageligt.

Side af Dwenger