• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kongelige københavn

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 af den danske dronning Maria Juliana. Som en af de ældste porcelænfabrikanter i verden har Royal Copenhagen altid stået for det højeste kvalitet og tidløse design.Traditionel dansk porcelænfabrik

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 under dansk dronning Maria Juliana 's beskyttere og var kendt som den kongelige danske porcelænfabrik. Dronningen havde en stor kærlighed til porcelæn og ønskede at sikre den fremragende kvalitet af produkterne selv ved at oprette sin egen fabrikation. Som en af de ældste porcelænfabrikanter i verden har Royal Copenhagen altid stået for det højeste kvalitet og tidløse design.

Håndmalet porcelæn

Porcelænet er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for håndværk og malet for hånd. Porselen går gennem 30 par hænder, indtil den er klar og dannes, fyret, glaseret, malet og pakket i udførlige trin. Dette sikrer en konsekvent høj kvalitet af de traditionelle produkter.

Muslingmalet mønster

Royal Copenhagens mest kendt og ældste design er Musselmalet indretning med filigree dekorationer i den typiske koboltblå. Den blev designet så tidligt som i 1770 og gik i produktion fem år senere, da virksomheden blev grundlagt. Serien har hidtil haft stor popularitet og er blevet en model for mange af Royal Copenhagens efterfølgende designs.

Fabriksstempel

Rigtigt porcelæn fra Royal Copenhagen kan genkendes af frimærket: Hvert stykke porcelæn, der forlader fabrikken, er dekoreret med de tre typiske bølger, den kongelige krone og malerens mærke. Frimærket garanterer ægtheden af porcelæn og er samtidig et symbol på forbindelsen til den danske kongelige familie.

Side af Kongelige københavn


De vigtigste designs