• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Please wait to be seated

Vent venligst til at sidde sin designsamling har specielle egenskaber, der understreger god håndværk, kvalitet, materialer og bæredygtighed med hensyn til varigt design.


Dansk møbelproducent

Vent venligst med at blive siddende er et dansk designfirma grundlagt i 2014 af interiørdesigneren Thomas Ibsen. I dag arbejder han som en kreativ direktør med fokus på produktudvikling. I september 2016 trådte Peter Mahler Sørensen i selskabet som CEO og medejer. Sørensen har mange års erfaring inden for mærke-, design- og møbelindustrien som CEO, bestyrelsesmedlem og konsulent.

Selskabets mål er at introducere design, der har potentiale til at blive klassikere. Før de to bringer et nyt design til markedet, spørger de sig altid:"Vil dette design i sin helhed blive et objekt, som vi en dag kan videregive til vores børn?"

Vent venligst til at sidde sin designsamling har specielle egenskaber, der understreger god håndværk, kvalitet, materialer og bæredygtighed med hensyn til varigt design. Selskabet sælger også gode produkter fra dedikerede mærker, kunstnere, designere og producenter med de samme ideologier.

"Når du bliver spurgt, hvorfor firmaets navn er, vent venligst at blive siddende, svarer vi på, at vores navnhvem vi er, høflige mennesker med stor interesse for indretning med en sans for humor og med begge fødder fast på jorden Gulv stående, næste gang du venter i en restaurant til et bord og se skiltet, tænk på os. " Vent venligst til at blive siddende

Side af Please wait to be seated


De vigtigste designs