Producentbanner – Jalo – 3840 x 1440
Jalo

Jalo

Den finske producent Jalo blev grundlagt af fem forretningsmænd med en fælles vision: en verden uden skader og dødsfald forårsaget af brand.Den finske producent Jalo blev grundlagt af fem forretningsmænd med en fælles vision: en verden uden skader og dødsfald forårsaget af brand. For at kunne gøre røgalarmer til en anerkendt brugsgenstand, har produkterne fra Jalo ikke meget tilfælles med de gammelkendte og grimme, industrielle røgalarmer.

Hvorfor skal sikkerhed pakkes elegant ind? Jalo har udviklet røgalarmer, der også appellerer til elskere af godt design, sammen med Harri Koskinen og Paola Suhonen. Jalo mener, at stil og design vil forbedre folks bevidsthed om brandsikkerhed. Man vil gerne have en røgalarm i sit hjem, hvis den kommer fra det finske firma, frem for at se den som et nødvendigt onde.

Netop fordi røgalarmer nu til dags nærmest er lovpligtige, bliver man mere og mere fokuseret på stil, og røgalarmerne fra Jalo er en ideel løsning i vores moderne liv. Selv om virksomheden stadig er ung, har Jalo allerede fået flere designpriser, som f.eks. den berømte Red Dot Award. Mottoet "Hvor sikkerhed møder design" er ikke en indholdsløs sætning, men fortæller historien om innovative produkter inden for et hidtil overset område.

Side af Jalo


Designer